''Kierownik'' Napisano 15 Lutego 2021 #619604 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 (edytowane) Nick:Kierownik Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):byłem 2 razy Znajomość AMXX (W skali 1-10):6/7 Staż w CS-sie: 7-8 lat Steam / NonSteam: STEAM_0:0:247188561 Dlaczego Ty: Myślę ,że zasługuję na szansę ponieważ: jestem zmotywowany do gry,ludzie na serwie mnie znają i się z nimi dogaduję,Jestem sympatyczny łatwo się ze mną dogadać,jestem sprawiedliwy i lojalny, szybko się uczę,uważam się za miłą osobę ,jestem ogarnięty, po tylu latach w cs już raczej ogarniam Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: głównie w wolnym czasie a mam go sporo 5/6 h Kontakt:Forum,steam,ts,Dc Link do GameTracker'a: gametracker.com/player/kierownik/80.72.43.106:27022/ Edytowane 15 Lutego 2021 przez ''Kierownik'' CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAI Napisano 15 Lutego 2021 #619611 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Jestem na tak: - GT - Staż w csa - Widać bardzo mu zależy sroko kupił steama. ''Kierownik'' dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 15 Lutego 2021 #619627 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Jestem na nie: - brak jakiejkolwiek znajomosci regulaminu - gt od niedawna grasz na steam wiec nie wliczam tego gt pograj dluzej - wedlug mnie brak znajomosci amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukierkowyMario Napisano 15 Lutego 2021 #619634 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 (edytowane) Jestem na nie , "aczkolwiek mógł bym się zgodzić na 2tygodnie próby ." Nie było u nas admia z takim niskim wiekiem , chyba nigdy , ale mogę się mylić , gdyż nie gram od początku serwera . - Po pierwsze Brak Steam (nie dawno ogarnięty Steam) + znajomości regulaminu - Chciał bym zobaczyć tą znajomość AMXX -/+ GT masz dobre tak można powiedzieć ale to jest gt nomsteama - Mało komunikatywny jesteś na mikrofonie - 0 zgłoszeń na u@ + 5/6h spędzonych w ciągu jednego dnia na serwerze ^^ Można by było dać szansę każdy na nią zasługuję . Edytowane 16 Lutego 2021 przez CukierkowyMario ANGEL dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PyceK Napisano 16 Lutego 2021 #619657 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 jestem na tak steam + gt + -/+ amx ale to jest do wyuczenia + staż w cs`a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Damian- Napisano 16 Lutego 2021 #619659 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Jestem na tak: + Wiek + Steam + Godziny Nie wiem o co chodzi co wyżej napisali z brakiem znajomości regulaminu, ale osobiście nie widziałem, zeby sprawiał jakieś problemy CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 16 Lutego 2021 #619669 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Ludzie co ma piernik do wiatraka? Jaką aktywność GT na NS a na STEAM - to są jakieś dwie różne aktywności na serwerze? Znajomość AMXX? Mam każdego palcem pokazywać i sprawdzać co znacie, a czego nie? Co wy pierdolicie za głupoty. Tak samo " nigdy nie mieliśmy tak młodego admina" Tragedia... @''Kierownik'' zgłoś się do mnie na pw z SID i w celu obgadania kilku kwestii KAI, urlopowy pemeq, elo elo 350 i 3 innych dodali reakcje 1 4 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 16 Lutego 2021 #619670 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi