KAI Napisano 2 Marca 2021 #620587 Udostępnij Napisano 2 Marca 2021 (edytowane) Nick: Kai Wiek: 27 Doświadczenie (w byciu adminem): kilka lat, umiem odróżnić czystego skilla od czitera. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 kiedyś robiłem pluginy lecz trzeba będzie sobie przypomnieć xd Staż w CS-sie: 12 już nie długo będzie 13 xd Steam / NonSteam: STEAM Dlaczego Ty: Bywam coraz częściej na serwerze i o różnych godzinach a nie ma zawsze admina gdy jest potrzebny. Znam różne czity gdyż w swojej "karierze" Cs'owskiej dużo ich się spotkało. Zależy mi na tym serwie i chciałbym aby był pilnowany oraz bardzo dobrze znam regulamin serwera. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Sporo, tyle ile mogę Kontakt: Ts, Forum i steam. Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Kai/80.72.43.106:27022/@Newbii Ty nawet nie wiesz co to jest spam hahaha więc się nie wypowiadaj w tej sprawie. Edytowane 2 Marca 2021 przez KAI Newbii, elo elo 350, Lightness i 4 innych dodali reakcje 2 3 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urlopowy pemeq Napisano 2 Marca 2021 #620591 Udostępnij Napisano 2 Marca 2021 Wybacz ale jestem na nie Szansa była ci dana lecz ty po niecałych 3 dniach żeś zrezygnował przez opiekuna 400 więc nie widzę potrzeby niepotrzebnych zgrzytów Pozatym doszły mnie słuchy że wyzywałeś ludzi, skarżyli się mi ale jak byłem na serwerze nigdy tego nie zrobiłeś, bym musiał sobie demka obejrzeć Staż + Amx+ Wiek, doświadczenie+ Ale czy to może zastąpić to że raczej jesteś mało odpowiedzialny? Nie wiem czemu powątpiewam w to. Popraw zachowanie i za jakiś czas złóż podanie może zmienie zdanie Jak narazie jestem na nie elo elo 350, KAI, CukierkowyMario i 1 inny dodali reakcje 1 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukierkowyMario Napisano 2 Marca 2021 #620603 Udostępnij Napisano 2 Marca 2021 (edytowane) Sorry cię bardzo ale tym razem na NIE! Popraw GameTracker Staż jest Git Amxx Też Ale jak masz znowu rezygnować z takiego słowa co ci napisze dowolny administrator taki jak born np to my nie potrzebujemy takiego admina , co składa i za 3 dni lub 4 d, rezygnuje ze stanowiska. Nie znasz dobrze nowego regulaminu piszesz do ludzi mikor +16 , tego punktu już nie ma .@Helikopta @Newbii Zapraszam do wypowiedzi @Born Edytowane 2 Marca 2021 przez CukierkowyMario Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Newbii Napisano 2 Marca 2021 #620604 Udostępnij Napisano 2 Marca 2021 Moje zdanie na te podanie jest takie Jestem na Nie staż jest git amx też upominałem cię raz za spamem bezzlik ammo nie reagujesz na upomnienia zmień zachowanie to będę na tak regulamin do poprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PyceK Napisano 2 Marca 2021 #620605 Udostępnij Napisano 2 Marca 2021 Jestem na nie gracz nie przestrzega regulaminu i nie raz wyzywa graczy (niestety straciłem ssy) podaje złe informacje graczom na serwerze (typu mikro +16) Już raz byłeś adminem i się nie wykazałeś wiec wybacz ale jeszcze raz jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helikopta Napisano 3 Marca 2021 #620664 Udostępnij Napisano 3 Marca 2021 Jestem na nie. Gdy dostałeś szansę, zrezygnowałeś z stanowiska po krótkim czasie - Regulamin do nadrobienia - amx na plus + staż w cs na plus + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 5 Marca 2021 #620970 Udostępnij Napisano 5 Marca 2021 Swoją szansę miałeś - bardzo szybko z niej zrezygnowałeś pod wpływem emocji czy chwili. Nie jest to pierwsza sytuacja, w której zauważyłem u Ciebie takie reakcje. Na ten moment nie miałbym pewności co do Twojej osoby jako admina COD 400. Gracze uważają podobnie, co widać z resztą po ich wypowiedziach wyżej. Raz straconą reputację trzeba bardzo długo odbudowywać, bo ludzie nie zapominają tak łatwo. elo elo 350 i CukierkowyMario dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 5 Marca 2021 #620971 Udostępnij Napisano 5 Marca 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi