johnny nawalony Napisano 7 Marca 2021 #621163 Udostępnij Napisano 7 Marca 2021 (edytowane) Wzór podania: Nick na serwerze: {Johnny_napierdolony} ( jak coś nie tak to spróbuje zmienić nick.) Wiek: 17 Znajomość AMXX (0/8): 3 ( wydaje mi się to niezbyt skomplikowane, mogę szybko się nauczyć. ) Doświadczenie: jeszcze nigdy nie byłem adminem. Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: nie, ale wydaje mi się nie być to być problemem ponieważ jestem bardzo dużo aktywny na serwerze. SID: STEAM_1:0:1826158807 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198328066438/ Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/johnny-nawalony/ Kontakt: Steam/ Forum Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem bardzo aktywnym graczem na serwerze, jestem w top6, każdy mnie zna na serwerze, gram dobrze z innymi (z nikim się nie kłócę). Myślę że będę dobrym adminem i uczciwym, a AMXX mogę się nauczyć. Edytowane 7 Marca 2021 przez johnny nawalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
02414 Napisano 7 Marca 2021 #621167 Udostępnij Napisano 7 Marca 2021 (edytowane) twoje gt jak coś https://cache.gametracker.com/player/{Johnny_napierdolony}/91.224.117.52:27140/ ========================================== jestem na nie: -steam -doświadczenie +godziny +/- amxx to sie da nauczyć Edytowane 7 Marca 2021 przez Aczej <3 bo zieloni się czepiają johnny nawalony i PsYcI-I0 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny nawalony Napisano 7 Marca 2021 Autor #621169 Udostępnij Napisano 7 Marca 2021 zmieniłem, przez przypadek 2 zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilyPan Napisano 7 Marca 2021 #621171 Udostępnij Napisano 7 Marca 2021 WIek+ AMX- Doświadczenie- steam - Wariacie jak narazie jestem na NIE z przyczyn wyzej wymienionych owszem jestes czesto online masz kulturke umiesz sie zachowac ale to nie tylko o to tu chodzi. Poducz sie AMX i probuj ponownie! Zycze powodzenia! johnny nawalony dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOCIANEQ Napisano 7 Marca 2021 #621173 Udostępnij Napisano 7 Marca 2021 wiek + AMX - doświadczenie- steam- Jestem narazie na nie Amx jak sie poduczysz będzie elegancko i wtedy spróbuj ponownie Lightness i johnny nawalony dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 7 Marca 2021 #621182 Udostępnij Napisano 7 Marca 2021 Grasz dopiero od dwóch tygodni i ztego co widzę nie masz wyrobionych godzin dobrego dochodzi brak steam Małe doświadczenie ale każdy gdzieś musi zacząć Aktualnie jestem na nie spróbuj za dwa tygodnie jak nabijesz godzin i kupisz steama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinkaa_ Napisano 7 Marca 2021 #621186 Udostępnij Napisano 7 Marca 2021 - Konto na forum -GT +Wiek -Doświadczenie +Po utracie dwóch adminów uważam że przyda się ktoś do pomocy. -AMX Ale tego można się szybko nauczyć. Uważam za najlepszy pomysł abyś złożył podanie za 2tygodnie. Nadrobisz wiedze, godzinki. Moge się zobowiązać i na pewno ci pomogę jak będziesz zaczynał! Powodzonka!❤? johnny nawalony dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witu$ Napisano 7 Marca 2021 #621194 Udostępnij Napisano 7 Marca 2021 + wiek + nie ma z tobą problemów +/- gt - steam, doświadczenie, amxx CS na steam na promocji możesz wyhaczyć za jakieś 7 ziko, doświadczenie z czasem samo przyjdzie a amxx to bułka z masłem. Na razie Neutral, powodzonka. johnny nawalony dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HoLii Napisano 8 Marca 2021 #621244 Udostępnij Napisano 8 Marca 2021 (edytowane) Aktualnie jestem na nie + wiek +/- GT (nie jesteś aż tak bardzo aktywny ) - Steam co niestety jest wymagane - Doświadczenie - AMX ale da się szybko ogarnąć (Sama pierwszy raz miałam tu admina i ogarnęłam go bardzo szybko ) Widziałam cię kilka razy na serwerze i mam małe uwagi co do twojego zachowania Jak dla mnie złóż podanie za 2tyg i spróbuj troszkę poprawić swoją kulturę na serwerze to się zastanowię nad zmianą zdania Powodzonka! Edytowane 8 Marca 2021 przez HoLii kameleonn i GAZDI dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spasibkakot Napisano 8 Marca 2021 #621251 Udostępnij Napisano 8 Marca 2021 jestem za okresem próbnym johnny nawalony dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 10 Marca 2021 #621777 Administrator Udostępnij Napisano 10 Marca 2021 Masz bardzo fajne GT jak byś jeszcze miał tego CS'a na STEAMIE to bym był za. Jednak z tego powodu odrzucam podanie i liczę na nie jak już go zakupisz. Zobaczymy jak się zmieni sytuacja za parę dni. CL/ johnny nawalony dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 10 Marca 2021 #621778 Administrator Udostępnij Napisano 10 Marca 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi