MrGold Napisano 8 Marca 2021 #621394 Napisano 8 Marca 2021 Witajcie towarzysze! Przybywam tutaj na fali wraz z załogą serwera Zombie Escape! Nazywam się Piotr, chociaż przez wielu jestem nazywany potocznie milionerem na debecie. Wiele naukowców z różnych zakątków świata próbowało odkryć ile tak naprawde mam lat, lecz mimo to ta zagadka wciąż pozostaje tylko zagadką. Z uwagi na to iż opiekuje się serwerem Zombie Escape, ciekawe osoby mogą w tym temacie zadawać pytania odnośnie serwera, z miłą chęcią na nie odpowiem, w pewnym sensie opiszę jak ten serwer funkcjonuje. Mam nadzieję, że odnajdziemy wspólny język a nasza współpraca będzie sowita. Pozdrawiam moich fanów! Max, Olczii, Anek i 1 inny dodali reakcje 2 2
kaboom!. Napisano 12 Marca 2021 #622075 Napisano 12 Marca 2021 Kojarzę z innej sieci Te nieszczęsne warny no nie? Siemaneczko MrGold dodał reakcję 1
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
1
Popularne Dni
8 Mar
7
12 Mar
4
9 Mar
3
Najaktywniejsi w tym temacie
MrGold 1 post
kameleonn 1 post
elo elo 350 1 post
ANGEL 1 post
Popularne Dni
8 Mar 2021
7 posts
12 Mar 2021
4 posts
9 Mar 2021
3 posts
Popular Posts
MrGold
Witajcie towarzysze! Przybywam tutaj na fali wraz z załogą serwera Zombie Escape! Nazywam się Piotr, chociaż przez wielu jestem nazywany potocznie milionerem na debecie. Wiele naukowców
ANGEL
Witam serdecznie
kaboom!.
Kojarzę z innej sieci Te nieszczęsne warny no nie? Siemaneczko