Skunksik Napisano 10 Marca 2021 #621702 Udostępnij Napisano 10 Marca 2021 Kilka propozycji perków ( bo i tak nie ma ich dużo ) które by dodały lekkiego odświeżenia Bo większość perków jest nie grana przez nikogo 1. Mefedron Raz na runde możesz uśmiercić przeciwnika ( najeżdżając na niego celownikiem ) ( nie działa na małych mapach ) 2. Chirurg Może ożywić dwóch sojuszników ( czas ożywiania 3 sekundy) 3. Kosa samuraja 1/1 z Kosy PPM Lecz kosa jest sporo dłuższa 4. Zaraza Po trafieniu wroga Ten ma zielony ekran bądź mocne drgawki ekranu bądź zostaje sparaliżowany i ma to 1/x 5.Sokole Oko Dostajesz zoom na kazdej broni oraz celownik w awp i scaut 6.Covid19 Po użyciu wszyscy mają 1hp ( perk niszczy się po użyciu ) 7.F16 Dostajemy rakiete którą możemy sterować ( to samo co z /ks ) Lordu i Berrserk dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 16 Marca 2021 #622483 Udostępnij Napisano 16 Marca 2021 Co do Mefedronu mógł by być ale był bym za tym by się niszczył po max 2/3 użęciach. Chirurg na nie. Kosa samuraja tutaj mam brak zdania. To co w końcu ma mieć ten perk Zaraza? Sokole Oko nwm czy ktośs by z tego korzystał jak zazwyczaj walka jest na krótki/średni dystans. Covid19 może być. F16 brak zdania. @Lordu @Srelok zapraszam też do ocenienia tej propozycji Lordu i Skunksik dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berrserk Napisano 16 Marca 2021 #622485 Udostępnij Napisano 16 Marca 2021 zaraza może być, kiedyś rozblysk byl podobny. Już lepiej gdyby były "naćpane naboje" 1/x na naćpanie przeciwnika np kosa samuraja na nie, duzy zasieg. Przyklad: chlop ma vipa i 6 skokow jest od przeciwnika na wyskosc dwoch skokow nacisnie lpm i bedzie ez frag. sokole oko nie mam żadnych przeciwieństw. covid-19. czemu nie fajny perk jednorazowy :D F16 bez sensu. zrobic predatora to nie jest zaden problem. chirurg też dawny perk zwany rehabilitacją, podchodzi się do gracza i się go ożywia, myślę, że nikt nie będzie go i tak używał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lordu Napisano 16 Marca 2021 #622486 Udostępnij Napisano 16 Marca 2021 12 minut temu, WolfIDraV napisał: Co do Mefedronu mógł by być ale był bym za tym by się niszczył po max 2/3 użęciach. Chirurg na nie. Kosa samuraja tutaj mam brak zdania. To co w końcu ma mieć ten perk Zaraza? Sokole Oko nwm czy ktośs by z tego korzystał jak zazwyczaj walka jest na krótki/średni dystans. Covid19 może być. F16 brak zdania. @Lordu @Srelok zapraszam też do ocenienia tej propozycji jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skunksik Napisano 16 Marca 2021 Autor #622517 Udostępnij Napisano 16 Marca 2021 Chyba że co do tej kosy samuraja zrobić z niej klase Super premium i dać Dłuższy zasięg kosy ( nie wiele ) wygląd kosy samurajskiej 1/1 z ppm 1/x z lpm 1/6 deagla 2 skoki na kucaczu jest niewidzialny na Kosie ma 20~30% widoczności I w statystykach dać mu o pare tysięcy więcej możliwości dodania w kondycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berrserk Napisano 16 Marca 2021 #622528 Udostępnij Napisano 16 Marca 2021 no nie wiem czy tą klasą by grali ludzie, to juz lepszym sposobem na to by byl skryto z nozem komandosa xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 30 Marca 2021 #623471 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 30 Marca 2021 Na razie wstrzymujemy się ze zmianami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 30 Marca 2021 #623472 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 30 Marca 2021 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi