Skunksik Napisano 10 Marca 2021 #621702 Udostępnij Napisano 10 Marca 2021 Kilka propozycji perków ( bo i tak nie ma ich dużo ) które by dodały lekkiego odświeżenia Bo większość perków jest nie grana przez nikogo 1. Mefedron Raz na runde możesz uśmiercić przeciwnika ( najeżdżając na niego celownikiem ) ( nie działa na małych mapach ) 2. Chirurg Może ożywić dwóch sojuszników ( czas ożywiania 3 sekundy) 3. Kosa samuraja 1/1 z Kosy PPM Lecz kosa jest sporo dłuższa 4. Zaraza Po trafieniu wroga Ten ma zielony ekran bądź mocne drgawki ekranu bądź zostaje sparaliżowany i ma to 1/x 5.Sokole Oko Dostajesz zoom na kazdej broni oraz celownik w awp i scaut 6.Covid19 Po użyciu wszyscy mają 1hp ( perk niszczy się po użyciu ) 7.F16 Dostajemy rakiete którą możemy sterować ( to samo co z /ks ) Lordu i Berrserk dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 16 Marca 2021 Donator Premium Programista #622483 Udostępnij Napisano 16 Marca 2021 Co do Mefedronu mógł by być ale był bym za tym by się niszczył po max 2/3 użęciach. Chirurg na nie. Kosa samuraja tutaj mam brak zdania. To co w końcu ma mieć ten perk Zaraza? Sokole Oko nwm czy ktośs by z tego korzystał jak zazwyczaj walka jest na krótki/średni dystans. Covid19 może być. F16 brak zdania. @Lordu @Srelok zapraszam też do ocenienia tej propozycji Lordu i Skunksik dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berrserk Napisano 16 Marca 2021 Inwestor #622485 Udostępnij Napisano 16 Marca 2021 zaraza może być, kiedyś rozblysk byl podobny. Już lepiej gdyby były "naćpane naboje" 1/x na naćpanie przeciwnika np kosa samuraja na nie, duzy zasieg. Przyklad: chlop ma vipa i 6 skokow jest od przeciwnika na wyskosc dwoch skokow nacisnie lpm i bedzie ez frag. sokole oko nie mam żadnych przeciwieństw. covid-19. czemu nie fajny perk jednorazowy :D F16 bez sensu. zrobic predatora to nie jest zaden problem. chirurg też dawny perk zwany rehabilitacją, podchodzi się do gracza i się go ożywia, myślę, że nikt nie będzie go i tak używał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lordu Napisano 16 Marca 2021 #622486 Udostępnij Napisano 16 Marca 2021 12 minut temu, WolfIDraV napisał: Co do Mefedronu mógł by być ale był bym za tym by się niszczył po max 2/3 użęciach. Chirurg na nie. Kosa samuraja tutaj mam brak zdania. To co w końcu ma mieć ten perk Zaraza? Sokole Oko nwm czy ktośs by z tego korzystał jak zazwyczaj walka jest na krótki/średni dystans. Covid19 może być. F16 brak zdania. @Lordu @Srelok zapraszam też do ocenienia tej propozycji jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skunksik Napisano 16 Marca 2021 Autor #622517 Udostępnij Napisano 16 Marca 2021 Chyba że co do tej kosy samuraja zrobić z niej klase Super premium i dać Dłuższy zasięg kosy ( nie wiele ) wygląd kosy samurajskiej 1/1 z ppm 1/x z lpm 1/6 deagla 2 skoki na kucaczu jest niewidzialny na Kosie ma 20~30% widoczności I w statystykach dać mu o pare tysięcy więcej możliwości dodania w kondycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berrserk Napisano 16 Marca 2021 Inwestor #622528 Udostępnij Napisano 16 Marca 2021 no nie wiem czy tą klasą by grali ludzie, to juz lepszym sposobem na to by byl skryto z nozem komandosa xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born #ZW Napisano 30 Marca 2021 Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #623471 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 30 Marca 2021 Na razie wstrzymujemy się ze zmianami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born #ZW Napisano 30 Marca 2021 Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #623472 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 30 Marca 2021 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi