聽JABOL Napisano 12 Marca 2021 #622127 Udost臋pnij Napisano 12 Marca 2021 (edytowane) Kryteria: - minimum 100 sensownych post贸w na forum - - minimum, uko艅czony miesi膮c z dzia艂alno艣ci膮 na sieci + - bieg艂e pos艂ugiwanie si臋 ortografi膮, stylistyk膮, gramatyk膮 j. polskiego + - konstruktywne i zwi臋z艂e budowanie zda艅 wedle zasad stylistyki + - aktywno艣膰, minimum 2 godziny dziennie na forum + 聽 Wz贸r podania: 聽 Imi臋: Kacper Wiek: 19 lat Sta偶 na forum: 28.06.2017 Do艣wiadczenie w pe艂nieniu podobnej funkcji: Pe艂ni艂em rol臋 redaktora聽na dw贸ch innych sieciach. Mia艂em styczno艣膰 z gazetkami, wywiadami,聽 plebiscytami oraz pytaniami dnia. Znajomo艣膰 zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: 9/10 ( Ka偶dy jest tylko cz艂owiekiem i mo偶e si臋 pomyli膰 ) Ilo艣膰 wolnego czasu na pe艂nienie funkcji Redaktorskiej: Od 3-5 godzin dziennie na spokojnie. Napisz co艣 o sobie: Mam na imi臋 Kacper i mam 19 lat. Urodzi艂em si臋 w Tychach wojew贸dztwo 艣l膮skie, aktualnie mieszkam na Podlasiu miasto Suwa艂ki. Interesuj臋 si臋 pi艂k膮 no偶n膮, sportami walki nie zapominaj膮c oczywi艣cie w tym wszystkim o kobietach. Na co dzie艅 ucz臋szczam jeszcze do szko艂y 艣redniej z powodu problem贸w ze zdaniem roku szkolnego w gimnazjum, kr贸tko m贸wi膮c chwila s艂abo艣ci do pi臋knej blondynki i jako艣 do szko艂y by艂o nie po drodze.聽 Jestem osob膮 spokojn膮, mi艂膮 oraz bardzo kulturaln膮, jestem komunikatywny i bardzo szybko zawieram nowe znajomo艣ci. Staram si臋 nie wdawa膰 w 偶adne konflikty z osobami trzecimi bo uwa偶am po prostu, 偶e jest mi to nie potrzebne a lepiej mie膰 niekt贸re osoby za przyjaciela ni偶 na si艂臋 robi膰 sobie z kogo艣 wroga. C贸偶 tu mog臋 wi臋cej napisa膰 lepiej mo偶ecie mnie pozna膰 rozmawiaj膮c ze mn膮. Je偶eli macie jakie艣 ciekawe pytania co do mojej osoby zapraszam na PV.聽 Przyk艂adowy wywiad (najwa偶niejszy podpunkt, musi by膰 napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwy偶szym poziomie): Wywiad testowy聽KLIK 聽 Pozdrawiam JABOL !聽 聽 Edytowane 12 Marca 2021 przez JABOL Edycja linku do wywiadu Azra doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Azra Napisano 13 Marca 2021 #622185 Udost臋pnij Napisano 13 Marca 2021 Znam Ci臋 ju偶 d艂ugo, jeste艣 mi艂y, opanowany i wiesz czego chcesz. Zawsze d膮偶ysz do celu. + Aktywno艣膰聽 + Wiek + Wywiad + Sta偶聽 - Posty ( Do nadrobienia ) Jestem na TAK ! 聽JABOL doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 13 Marca 2021 #622186 Udost臋pnij Napisano 13 Marca 2021 Sorki, ale na nie Nie masz post贸w - Nie mam poj臋cia sk膮d ten wywiad wytrzasn膮艂e艣 XD ale tak si臋 tego nie robi haha - Nie wiem kiedy dosta艂e艣 awans na admina, ale je艣li min膮艂 miesi膮c, to z Twoj膮 aktywno艣ci膮 jest tak o. Moim zdaniem jeste艣 zbyt kr贸tko osob膮 aktywn膮 na forum 偶eby dosta膰 redaktora :p Podoba mi si臋 Twoja rozpiska, w szczeg贸lno艣ci ta o kobietach 聽 + Dobij wymagania, a b臋d臋 na tak Powodzenia 聽 聽JABOL doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 14 Marca 2021 #622263 Udost臋pnij Napisano 14 Marca 2021 Mimo, 偶e nie spe艂niasz kilku wymaga艅 jestem na TAK.聽 Troch臋 siedzia艂am w redakcji,聽sama te偶 przyjmowa艂am kolejnych redaktor贸w i widz臋, 偶e mo偶esz si臋 nada膰. Skoro masz ch臋ci to dlaczego nie? Redaktor nie jest jak膮艣 bardzo odpowiedzialn膮 funkcj膮 (jak np. moderator) 偶eby weryfikowa膰 osob臋 wzd艂u偶 i wszerz. 聽Poza tym podanko 艂adnie napisane,聽wywiad wymaga niewielu poprawek, a Ty wydajesz si臋 osob膮 sumienn膮 oraz tak膮 z kt贸r膮 inni聽redaktorzy z 艂atwo艣ci膮 si臋 dogadaj膮. (@elo elo 350聽pewnie si臋 spi膮艂 bo wywiad jest w pliku a nie na forum i musia艂 go pobra膰 haha) Moim zdaniem redakcja mo偶e jedynie na tym zyska膰, a nie straci膰. 聽 Trzymam kciuki i pozdrawiam 聽聽 elo elo 350, urlopowy pemeq i 聽JABOL dodali reakcje 1 1 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Don Mateuko Napisano 14 Marca 2021 #622305 Udost臋pnij Napisano 14 Marca 2021 Na posty przymkn膮艂 bym oko, ale niestety nie wiem jak pracujesz i jak faktycznie wygl膮daj膮 Twoje prace. Faktem jest, 偶e brakuje nam redaktor贸w, ale nie chc臋 przyjmowa膰 ludzi na 2 tygodnie i ich p贸藕niej wywala膰, bo si臋 nie odnajd膮 w tej funkcji. Na forum po powrocie (je艣li mo偶na to tak nazwa膰)聽d艂ugo nie jeste艣, dopiero co po awansie na admina serwera. Podanie jest 艂adnie napisane, to fakt, stylistyk臋 i gramatk臋 zachowa艂e艣 wi臋c to dla Ciebie plus na pewno. Czyta艂em ten wywiad i tu mnie troch臋 zaskoczy艂e艣, bo podanie jest 艂adnie聽napisane, tak jak wspomnia艂em, natomiast w wywiadzie doszuka艂em si臋 kilku dosy膰 brzydkich b艂臋d贸w, g艂贸wnie stylistycznych. Zr贸b jaki艣 wywiad, czy dwa, przygotuj jaki艣 artyku艂, daj si臋 pozna膰 ze strony pisanej, a jak b臋dzie wszystko dobrze, to wtedy z wielk膮 ch臋ci膮 zaprosz臋 Ci臋 w szeregi redakcji. Pami臋taj natomiast, 偶e ka偶da tre艣膰, kt贸r膮 zechcesz umie艣ci膰 na forum w dziale redakcji, b膮d藕 pages贸w pierw musi trafi膰 do mnie i zosta膰 przeze mnie zaakceptowana. P贸ki co podanie odrzucam, lecz nie zniech臋caj si臋, bo jak komu艣 na prawd臋 na czym艣 zale偶y to do tego d膮偶y, a nie ukrywam, dodatkowa para r膮k by si臋 przyda艂a. Aitler doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Don Mateuko Napisano 14 Marca 2021 #622306 Udost臋pnij Napisano 14 Marca 2021 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zesp贸艂 Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi