Paulinkaa_ Napisano 24 Marca 2021 #622975 Udostępnij Napisano 24 Marca 2021 Cześć, chciałam zaproponować małą zmianę na serwerze na pewno ułatwiłaby grę wielu graczom mianowicie Jak wszyscy wiemy gracz który zginie może obserwowac dowolnego gracza żyjącego dlatego mogłoby to ulec zmianie gracz mogłby obserwować tylko graczy ze swojej drużyny. Jak wiemy zdarzają się przypadki gdy gracze dają sobie wzajemnie info np na dc ta zmiana miałaby za zadanie uniemożliwić takie działania Pozdrawiam 420 johnny nawalony dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny nawalony Napisano 24 Marca 2021 #622984 Udostępnij Napisano 24 Marca 2021 Godzinę temu, Paulinkaa_ napisał: Cześć, chciałam zaproponować małą zmianę na serwerze na pewno ułatwiłaby grę wielu graczom mianowicie Jak wszyscy wiemy gracz który zginie może obserwowac dowolnego gracza żyjącego dlatego mogłoby to ulec zmianie gracz mogłby obserwować tylko graczy ze swojej drużyny. Jak wiemy zdarzają się przypadki gdy gracze dają sobie wzajemnie info np na dc ta zmiana miałaby za zadanie uniemożliwić takie działania Pozdrawiam 420 Jak najbardziej jestem za, wiem że wiele jest takich przypadków gdzie to utrudnia grę innym graczom z przeciwnej drużyny. Paulinkaa_ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
02414 Napisano 24 Marca 2021 #622990 Udostępnij Napisano 24 Marca 2021 1 godzinę temu, Paulinkaa_ napisał: Cześć, chciałam zaproponować małą zmianę na serwerze na pewno ułatwiłaby grę wielu graczom mianowicie Jak wszyscy wiemy gracz który zginie może obserwowac dowolnego gracza żyjącego dlatego mogłoby to ulec zmianie gracz mogłby obserwować tylko graczy ze swojej drużyny. Jak wiemy zdarzają się przypadki gdy gracze dają sobie wzajemnie info np na dc ta zmiana miałaby za zadanie uniemożliwić takie działania Pozdrawiam 420 propozycja niby okej ale pamiętaj ,że zawsze znajdziesz sposób np wystarczy ze jedna z dwóch osób które sobie podpowiadają mogą być w przeciwnych drużynach i sobie dalej podpowiadać SHIRO i Paulinkaa_ dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GAZDI Napisano 24 Marca 2021 #623028 Udostępnij Napisano 24 Marca 2021 zacytuje pewną osobę "umiesz czytać ze zrozumieniem?" propozycje wcześniej vister napisał jak ktoś ma jakieś jeszcze propozycje do tam ma dodać A co to propozycji to jestem na NIE, bo jest bez sensu jak to wyżej 02414 napisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 27 Marca 2021 #623278 Administrator Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Zostaje tak jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 27 Marca 2021 #623279 Administrator Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi