johnny nawalony Napisano 27 Marca 2021 #623242 Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Wzór podania: Nick na serwerze: {Johnny_napierdolony} Wiek: 17 Znajomość AMXX (0/8): 4-5 (przez ten czas się tego uczyłem) Doświadczenie: Jeżeli chodzi o admina to nigdy nie byłem, każdy musi kiedyś zacząć Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Teraz już tak SID: STEAM_0:0:183900355 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198328066438/ Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/account/manage/ Kontakt: Steam/forum Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem?: tak Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Chciałbym utrzymywać porządek na serverze, ponieważ cały czas jestem na nim aktywny, czasami jak ktoś wyzywa czy po prostu łamie regulamin ( ja też nie jestem święty jeżeli chodzi o kulturę ). Każdy mnie zna na serwerze, nie kłócę się z innymi choć były takie przypadki co mnie lekko poniosło. Piszę już 2 raz podanie co widać że zależy mi na tym stanowisku. Pozdrawiam Paulinkaa_, CukierkowyMario, EywidzeCie i 1 inny dodali reakcje 1 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinkaa_ Napisano 27 Marca 2021 #623244 Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Jestem na Tak: +Wiek +AMX -Doświadczenie, ale masz racje każdy kiedyś zaczynał +GT +Kupiłeś steam +Forum -No kultura u Ciebie leży i kwiczy, ale popracujemy nad nią +Widać, że ci zależy +Wypytujesz o sprawy związane z serwerem - widać, że jesteś zaangażowany Powodzonka johnny nawalony i JUL3CZK4 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EywidzeCie Napisano 27 Marca 2021 #623246 Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 (edytowane) No to tak może i między nami nie było jakoś kolorowo, ale jesteśmy tylko ludźmi, i nikt nie może być idealny, a ja Ci dam tę szansę, i Niech będzie, że po bardziej poznaniu twojej osoby nie wydajesz się taki zły hah +Steam. +gt / Nie wiem, czy tylko u mnie ten link nie działa i przekierowywuje mnie do logowania? , ale pewnie godzinki masz fajne, bo wiem!//// https://www.gametracker.com/player/{Johnny_napierdolony}/91.224.117.52:27140/ +/- amx / To jest banał i szczerze? Przy odrobinie chęci idzie się nauczyć w godzinę + też się udziela i widać, że mu zależy, bo ostatnio nie wiedząc robiliśmy demko na gracza w tym samym czasie hah +/- U Ciebie leży kultura, a u mnie to, że mam zbyt powalone poczucie humoru i mało jest kto, ma takie samo hah :D + Powodzenia i mam nadzieje, że zasiądziemy we dwójkę na tym stanowisku, i wiem, że dasz z siebie 120% :D + Jestem na TAK! Edytowane 27 Marca 2021 przez EywidzeCie JUL3CZK4, johnny nawalony i Paulinkaa_ dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef Ed Napisano 27 Marca 2021 #623247 Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Jestem jak najbardziej na TAK. +Steam +GT +Kultura się znacznie poprawiła, kiedyś dawałem ci bana za obrazę teraz możesz być przykładem osoby która potrafi się opanować i wyrażać się do graczy z kultura. +Forum +Nie dajesz za wygraną, po pierwszej odmowie dalej próbujesz osiągnąć swój cel który założyłeś i takie osoby trzeba wspierać. + Zgłaszasz osoby łamiące regulamin serwera. Życzę powodoznka johnny nawalony i JUL3CZK4 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HoLii Napisano 28 Marca 2021 #623287 Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 (edytowane) Jestem jak najbardziej na TAK + wiek +Steam +GT +zgłasza/piszę sporo na u@ +/- amx ale na spokojnie dasz radę, jak czegoś nie będziesz wiedział wystarczy napisać na u@ do admina jeśli jakiś będzie a napewno ci pomoże +/- za kulturke: kiedy gram widzę, że zmieniłeś swoje zachowanie na serwerze, da się z tobą fajnie porozmawiać fakt, zdarzy ci się rzucić jakimś przekleństwem itd. ale myślę, że będąc na tym stanowisku zmienisz się jeszcze bardziej aby jednak utrzymywać tą kulturę jako admin i dawać dobry przykład Odemnie to tyle. Powodzonka! Edytowane 30 Marca 2021 przez HoLii JUL3CZK4 i johnny nawalony dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GAZDI Napisano 28 Marca 2021 #623336 Udostępnij Napisano 28 Marca 2021 (edytowane) Jestem na TAK + Steam +/- AMX, ale sie szybko nauczysz + Wiek + Kultura + Zgłaszasz ludzi, ale nie mów już, że admin wbił na serwer jak ostatnio XD bo potem nic z tym nie zrobi admin Edytowane 28 Marca 2021 przez GAZDI JUL3CZK4 i johnny nawalony dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilyPan Napisano 29 Marca 2021 #623372 Udostępnij Napisano 29 Marca 2021 Steam+ WIek+ AMX+/- Kulturka+ Jestem na TAK Powodzenia johnny nawalony dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 2 Kwietnia 2021 #623630 Administrator Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2021 Za te trucie na serwerze kiedy rozpatrzę podanie powinienem z miejsca to odrzucić. Jestem w trakcie wprowadzania nowej weryfikacji dla admina zobaczymy jak Ci pójdzie. Zapraszam STEAM po śniadaniu wielkanocnym. CL/ do rozpatrzenia. johnny nawalony dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 5 Kwietnia 2021 #623880 Administrator Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2021 Jeżeli piszę do Ciebie że sam Ci wszystko dam to znaczy że ja Ci to daje. Nie mam zamiaru się wk******ć z powodu braku cierpliwości osoby. Zabierasz się za coś za co w tym momencie nie powinieneś się zabierać do tego robisz qiuz na 100% bez dostępu do regulaminu na którym on polega. Dlaczego w podaniu dajesz 4-5 jak tam masz 100%. I na koniec nie potrafisz jednak czytać ze zrozumieniem. Nie widzę tutaj przyjęcia podania i to jest element potwierdzający to o czym myślę. CL/ HoLii, johnny nawalony, SHIRO i 1 inny dodali reakcje 1 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 5 Kwietnia 2021 #623881 Administrator Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi