A3ro Napisano 13 Kwietnia 2021 #624706 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2021 Twój nick podczas gry: (-_-) Godzina, data zdarzenia: nie wiem ale pewnei godzine temu Mapa: ostatnią mape grałem na ratsie pod nickiem Anos Voidigoad STEAM_ID / IP:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'AB' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_1:0:411896090' [AMXBans] Your IP: '37.248.159.42' [AMXBans] =============================================== [CSXGuard] MOTD: Blocked '(-_-)' got banned p Uzasadnienie: Nie wiem za co ban. Grałem sobie na ratsie na swoim nicku Anos Voidigoad, młodszy brat chce pograć i mnie woła. Ja nie wiem o co chodzi a tu takie coś pisze że na AB i pytanie jak na ab jak ja żadnego bana nie miałem. Aitler dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 13 Kwietnia 2021 #624708 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2021 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi