FlorAneq Napisano 14 Kwietnia 2021 #624770 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2021 Wzór podania: Nick na serwerze: LoLEk Wiek: 14 Znajomość AMXX (0/8): 1 Doświadczenie: Jestem administratorem ( innego ) serwera przez 16 lat Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Oczywiście że nie bo gram na przeglądarce SID: nie wiem Link do profilu na STEAM: nie mam Link do profilu na Game Tracker: nie mam Kontakt: #PaulinkaDoDegrada Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem?: Tak !!! #PaulinkaDoDegrada Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: znam komendy admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 14 Kwietnia 2021 #624771 Administrator Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2021 Odrzucam + daje +2 na forum za robienie syfu. johnny nawalony, kameleonn, FlorAneq i 4 innych dodali reakcje 3 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 14 Kwietnia 2021 #624773 Administrator Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi