EywidzeCie Napisano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2021 (edytowane) Wzór podania: Nick na serwerze: EyWidzeCię Wiek: 18 Znajomość AMXX (0/8): myślę, że tak (6/8) Doświadczenie: Byłem adminem 2 lata temu na innej sieci, i nie miałem tam problemów. Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: tak posiadam SID: STEAM_0:0:593887126 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199148039980 Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/EyWidzeCię/91.224.117.52:27140/ // Od kilku dni nie gram, z przyczyn, że uczę się, i poprawiam ocenki, i aktualnie mieszkam w internecie, i myślę, że będę 2/3h dziennie grał, zależy od dnia, i poprawek. Kontakt: steam/forum Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem?: TAK Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ zależy mi na tym stanowisku i chciałbym się sprawdzić jako admin, i nie ma opcji, że będzie negatywny odzew pod moim podaniem, bo od czasu kiedy podanie zostało odrzucone to jedynie co robie po wchodzeniu na serwer to sie witam, a tak to zgłaszam na u@. A widziałem, że kilka adminów zrezygnowało z posady admina, a na pewno przyda wam się para rąk do pomocy. I nie będę powtarzał z innych podań, bo w sumie nie wiem, co więcej napisać, a mogę jedynie was uświadomić, że będę pisał podania az przejdzie, mi psycha nie siądzie. Pozdrawiam Cieplutko EyWidzęCię! Edytowane 19 Kwietnia 2021 przez EywidzeCie johnny nawalony, JUL3CZK4 i Skuniak dodali reakcje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2021 u cb bylbym za okresem probnym nie mialem z tb problemow chyba gt masz dobre doswiadczenie jakies masz ty tez pisales ten quiz bez dojcia do regulaminu zobaczymy co z tego wyjdzie Skuniak, JUL3CZK4 i EywidzeCie dodali reakcje 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinkaa_ Napisano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2021 Jestem na Tak: +GT +Doświadczenie +Dyspozycyjność - ale pamietaj o priorytetach w tym przypadku chodzi o oceny +Wiek +Da sie z tobą pogadać +Zaangażowanie +Zgłaszasz Powodzenia Skuniak i EywidzeCie dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aitler Napisano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2021 (edytowane) Zachowanie ogarnąłeś, reszta niezmiennie od ostatniego podania Na tak Uwaga na quizy fałszywe Edit: Zapomniałbym o najważniejszym, grunt, że do siedmiu dni liczone było poprawnie tym razem Edytowane 20 Kwietnia 2021 przez Aitler kameleonn, elo elo 350, SHIRO i 3 innych dodali reakcje 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 21 Kwietnia 2021 Administrator Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2021 Zapraszam na STEAM CL/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 21 Kwietnia 2021 Administrator Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl JUL3CZK4, johnny nawalony i EywidzeCie dodali reakcje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi