EywidzeCie Napisano 19 Kwietnia 2021 #625326 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2021 (edytowane) Wzór podania: Nick na serwerze: EyWidzeCię Wiek: 18 Znajomość AMXX (0/8): myślę, że tak (6/8) Doświadczenie: Byłem adminem 2 lata temu na innej sieci, i nie miałem tam problemów. Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: tak posiadam SID: STEAM_0:0:593887126 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199148039980 Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/EyWidzeCię/91.224.117.52:27140/ // Od kilku dni nie gram, z przyczyn, że uczę się, i poprawiam ocenki, i aktualnie mieszkam w internecie, i myślę, że będę 2/3h dziennie grał, zależy od dnia, i poprawek. Kontakt: steam/forum Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem?: TAK Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ zależy mi na tym stanowisku i chciałbym się sprawdzić jako admin, i nie ma opcji, że będzie negatywny odzew pod moim podaniem, bo od czasu kiedy podanie zostało odrzucone to jedynie co robie po wchodzeniu na serwer to sie witam, a tak to zgłaszam na u@. A widziałem, że kilka adminów zrezygnowało z posady admina, a na pewno przyda wam się para rąk do pomocy. I nie będę powtarzał z innych podań, bo w sumie nie wiem, co więcej napisać, a mogę jedynie was uświadomić, że będę pisał podania az przejdzie, mi psycha nie siądzie. Pozdrawiam Cieplutko EyWidzęCię! Edytowane 19 Kwietnia 2021 przez EywidzeCie JUL3CZK4, Skuniak i johnny nawalony dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 19 Kwietnia 2021 #625329 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2021 u cb bylbym za okresem probnym nie mialem z tb problemow chyba gt masz dobre doswiadczenie jakies masz ty tez pisales ten quiz bez dojcia do regulaminu zobaczymy co z tego wyjdzie JUL3CZK4, Skuniak i EywidzeCie dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinkaa_ Napisano 20 Kwietnia 2021 #625378 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2021 Jestem na Tak: +GT +Doświadczenie +Dyspozycyjność - ale pamietaj o priorytetach w tym przypadku chodzi o oceny +Wiek +Da sie z tobą pogadać +Zaangażowanie +Zgłaszasz Powodzenia EywidzeCie i Skuniak dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aitler Napisano 20 Kwietnia 2021 #625390 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2021 (edytowane) Zachowanie ogarnąłeś, reszta niezmiennie od ostatniego podania Na tak Uwaga na quizy fałszywe Edit: Zapomniałbym o najważniejszym, grunt, że do siedmiu dni liczone było poprawnie tym razem Edytowane 20 Kwietnia 2021 przez Aitler kameleonn, 02414, EywidzeCie i 3 innych dodali reakcje 6 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 21 Kwietnia 2021 #625487 Administrator Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2021 Zapraszam na STEAM CL/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 21 Kwietnia 2021 #625559 Administrator Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl EywidzeCie, johnny nawalony i JUL3CZK4 dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi