EywidzeCie 20 Posted April 19, 2021 (edited) Wzór podania: Nick na serwerze: EyWidzeCię Wiek: 18 Znajomość AMXX (0/8): myślę, że tak (6/8) Doświadczenie: Byłem adminem 2 lata temu na innej sieci, i nie miałem tam problemów. Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: tak posiadam SID: STEAM_0:0:593887126 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199148039980 Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/EyWidzeCię/91.224.117.52:27140/ // Od kilku dni nie gram, z przyczyn, że uczę się, i poprawiam ocenki, i aktualnie mieszkam w internecie, i myślę, że będę 2/3h dziennie grał, zależy od dnia, i poprawek. Kontakt: steam/forum Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem?: TAK Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ zależy mi na tym stanowisku i chciałbym się sprawdzić jako admin, i nie ma opcji, że będzie negatywny odzew pod moim podaniem, bo od czasu kiedy podanie zostało odrzucone to jedynie co robie po wchodzeniu na serwer to sie witam, a tak to zgłaszam na [email protected] A widziałem, że kilka adminów zrezygnowało z posady admina, a na pewno przyda wam się para rąk do pomocy. I nie będę powtarzał z innych podań, bo w sumie nie wiem, co więcej napisać, a mogę jedynie was uświadomić, że będę pisał podania az przejdzie, mi psycha nie siądzie. Pozdrawiam Cieplutko EyWidzęCię! Edited April 19, 2021 by EywidzeCie 3 johnny nawalonyCS:GO MOD, Skuniak and JUL3CZK4 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
kameleonn 738 Posted April 19, 2021 u cb bylbym za okresem probnym nie mialem z tb problemow chyba gt masz dobre doswiadczenie jakies masz ty tez pisales ten quiz bez dojcia do regulaminu zobaczymy co z tego wyjdzie 1 2 EywidzeCie, JUL3CZK4 and Skuniak reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
DennyS 426 Posted April 19, 2021 (edited) Nom, cześć Na TAK wszystko na + ogarnąłeś się +++ miałeś warunek poprawić swoje zachowanie i ten warunek spełniłeś a i żeby nie było że tam wspomniałem o quizzie, a tutaj nie. Też masz za to - u mnie jak coś nie zapominaj o tym powodzonka ;3 bajo jajo Edited April 19, 2021 by DennyS 1 3 JUL3CZK4, Skuniak, kameleonn and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Paulinkaa_ 393 Posted April 20, 2021 Jestem na Tak: +GT +Doświadczenie +Dyspozycyjność - ale pamietaj o priorytetach w tym przypadku chodzi o oceny +Wiek +Da sie z tobą pogadać +Zaangażowanie +Zgłaszasz Powodzenia 2 EywidzeCie and Skuniak reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Aitler 490 Posted April 20, 2021 (edited) Zachowanie ogarnąłeś, reszta niezmiennie od ostatniego podania Na tak Uwaga na quizy fałszywe Edit: Zapomniałbym o najważniejszym, grunt, że do siedmiu dni liczone było poprawnie tym razem Edited April 20, 2021 by Aitler 6 Czlowiek Depresja, 02414, Skuniak and 3 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
VisTeR.' 2053 Posted April 21, 2021 Zapraszam na STEAM CL/. Share this post Link to post Share on other sites
VisTeR.' 2053 Posted April 21, 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl 3 JUL3CZK4, johnny nawalonyCS:GO MOD and EywidzeCie reacted to this Share this post Link to post Share on other sites