Skocz do zawartości

EywidzeCię na admina? #3

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór podania:

Nick na serwerze: EyWidzeCię
Znajomość AMXX (0/8):  myślę, że tak (6/8)
Doświadczenie: Byłem adminem 2 lata temu na innej sieci, i nie miałem tam problemów. 
Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: tak posiadam
SID: STEAM_0:0:593887126
Link do profilu na STEAM:  https://steamcommunity.com/profiles/76561199148039980
Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/EyWidzeCię/91.224.117.52:27140/  // Od kilku dni nie gram, z przyczyn, że uczę się, i poprawiam ocenki, i aktualnie mieszkam w internecie, i myślę, że będę 2/3h dziennie grał, zależy od dnia, i poprawek.
Kontakt:  steam/forum 

Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem?: TAK
Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ zależy mi na tym stanowisku i chciałbym się sprawdzić jako admin, i nie ma opcji, że będzie negatywny odzew pod moim podaniem, bo od czasu kiedy podanie zostało odrzucone to jedynie co robie po wchodzeniu na serwer to sie witam, a tak to zgłaszam na u@. A widziałem, że kilka adminów zrezygnowało z posady admina, a na pewno przyda wam się para rąk do pomocy. I nie będę powtarzał z innych podań, bo w sumie nie wiem, co więcej napisać, a mogę jedynie was uświadomić, że będę pisał podania az przejdzie, mi psycha nie siądzie.

Pozdrawiam  Cieplutko EyWidzęCię!

Edytowane przez EywidzeCie

u cb bylbym za okresem probnym

nie mialem z tb problemow chyba 

gt masz dobre 

doswiadczenie jakies masz 

ty tez pisales ten quiz bez dojcia do regulaminu 

zobaczymy co z tego wyjdzie 

Zachowanie ogarnąłeś, reszta niezmiennie od ostatniego podania

Na tak

Uwaga na quizy fałszywe

Edit:

Zapomniałbym o najważniejszym, grunt, że do siedmiu dni liczone było poprawnie tym razem

Edytowane przez Aitler

• Administrator

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów.
W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...