PROSIACZ3K_ kozak Napisano 23 Kwietnia 2021 #625824 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2021 Wzór podania: Nick na serwerze: kozak Wiek: 16 Znajomość AMXX (0/8): 4 Doświadczenie: admin 2 innych serwerów Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: od 3d SID: STEAM_1 : 0 : 1943263128 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199110520685 Link do profilu na Game Tracker: konto oczekujące na stworzenie Kontakt: DISCORD RUSKIII#8428 Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem?: tak Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: jestem aktywny bardzo często (no chyba że ''mafia cs-a ''da mi bana ) chciał bym pomóc adminom (tym co nie mają nagatywnej opinij graczy) serwera gdy tak zwana "Mafia cs-a" w której skład wchdźą : dennys .kakarotto,02414,aitler,nizutki ( i kilka innych ale ze wzglendu bespieczeństwa nie podam nicku) dają bany za byle co (brak ss z powodu ban na tydzien ) i najczęściej na 1tyg lub 1/5h czego sam doświadczylem w okresie tego miesiąca . Nalegam aby konsekfencje zz tych banów zostały wyciągniete (oczywiście nie z wszystkich bo każdemu może sie zdażyc przewinienie ) Pozdrawiam Mr. kozak GAZDI, Aitler, HoLii i 1 inny dodali reakcje 2 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 23 Kwietnia 2021 #625826 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2021 (edytowane) jestem na nie twoja kultura daje duzo do zyczenia a moj nick sie pisze kakarotoo jak juz gt to nie konto tylko https://cache.gametracker.com/player/KOZAK/91.224.117.52:27140/ jak juz pisalem jestem na nie Pozdrowienia od mafii cs-a Edytowane 23 Kwietnia 2021 przez kameleonn elo elo 350, ANGEL, ReflekSzachisty$$$ i 4 innych dodali reakcje 1 2 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
02414 Napisano 23 Kwietnia 2021 #625827 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2021 Na nie bo mafia CS-a się na to nie zgadza dziury w podaniu jak ostatnio 11 minut temu, PROSIACZ3K_ kozak napisał: Doświadczenie: admin 2 innych serwerów a nie potrafisz GT podać https://www.gametracker.com/player/KOZAK/91.224.117.52:27140/ jeśli to twoje konto to godziny nie powalają 12 minut temu, PROSIACZ3K_ kozak napisał: w której skład wchdźą : dennys .kakarotto,02414,aitler,nizutki ( i kilka innych ale ze wzglendu bespieczeństwa nie podam nicku) trochę poleciałeś należą do niej Dennys kakarotto aitler, mój tata i mój wujek a na czele tej bandy stoję ja, ale no skąd mogłeś to wiedzieć przecież to mafia nie wiem czy ty te podanie na poważnie piszesz czy tylko dlatego żeby się popisać przed kolegami z serwera pozdrów osobę która nazywa nas mafią, Aitler, elo elo 350, HoLii i 1 inny dodali reakcje 1 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 23 Kwietnia 2021 #625828 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2021 Też jestem na nie, -nie umiesz podać gt, -amxx Ale to można poprawić -nazywanie adminów mafią nie wskazuje na to że masz 16 lat Pozdro Anos Voidigoad kameleonn dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinkaa_ Napisano 23 Kwietnia 2021 #625829 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2021 Jestem na nie: -Prowokujesz członków administracji nawet w podaniu -Byłeś banowany -Kultura na serwerze -Konto na forum - Amx 4/8 mimo sporego doświadczenia? +Doświadczenie +Wiek -Skarge na administrację składamy w odpowiednim dziale. Nie w podaniu -Twoje gt mam sobie sama wziąć? -Argumenty mało przekonujące +Steam +Da się z Tobą fajnie pogadać -Ortografia - Mam wrażenie że podanie pisane "Na kolanie" Mimo wszystko życzę powodzenia ?? ReflekSzachisty$$$, 02414 i kameleonn dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflekSzachisty$$$ Napisano 23 Kwietnia 2021 #625830 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2021 Jeżeli chodzi o podanie to na nie, ponieważ koledzy z góry już wspomnieli o minusach (chodzi między innymi o to gt xD) A jeśli chodzi o drugą część wyżaleń to chyba pomyliłeś działy ( od tego jest dział skarg) :) 02414, kameleonn i Paulinkaa_ dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aitler Napisano 23 Kwietnia 2021 #625831 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2021 Gt, kultura, sposób napisania podania, ciągłe prowokacje, mentalny wiek na poziomie johnnego, na NIE ReflekSzachisty$$$, kameleonn, SHIRO i 2 innych dodali reakcje 5 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PROSIACZ3K_ kozak Napisano 23 Kwietnia 2021 Autor #625833 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2021 (edytowane) 7 minut temu, Aitler napisał: Gt, kultura, sposób napisania podania, ciągłe prowokacje, mentalny wiek na poziomie johnnego, na NIE GT no mój bład bo adminem jestem na innych serwerach (pb. i jb) kultura to rozumiem sposób podania rozumiem że to bardziej na skarge sie zalicza ciągłe prowokacje z tym sie nie zgodze jeśli my wyślesz ss to w tedy ci zwróce chonor wiek na poziomie jonego ? czy ty masz przyjaciół ? bo nie rozumiem tego stwierdzenia Edytowane 23 Kwietnia 2021 przez PROSIACZ3K_ kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 23 Kwietnia 2021 #625853 Administrator Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2021 GT dziurawe jak ser. Odrzucone. kameleonn, Aitler, SHIRO i 2 innych dodali reakcje 2 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 23 Kwietnia 2021 #625854 Administrator Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi