CukierkowyMario Napisano 25 Kwietnia 2021 #625960 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2021 (edytowane) Siema , Mam problem z wejściem na serwer , grałem normalnie na mapie c4 , wiocha a po zmianie mapy nie mogę wejść , patrzyłem też inne serwery. Ale na nie mogę bez problemu wchodzić . Wpisywałem też przez konsole connect ip i też nie mogę wbić , wychodziłem z cs i wchodziłem na nowo i na dal to samo , steam jeszcze nie wyłączałem może coś by dało ale jak nie to piszę ten post ssy niże co to za problem , dobra restowałem steam i też nie pomogło nie wiem co jest 5 , czy mi jaką blokadę dali xD czy jak? ja wbić nie mogę ale gracze grają , Pytanie czy karę mi daliście na Serwer ? xDŻe co bana mam xD Edytowane 25 Kwietnia 2021 przez CukierkowyMario ANGEL i Aitler dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Damian- Napisano 25 Kwietnia 2021 #625976 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2021 Zresetuj Internet CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 25 Kwietnia 2021 #626005 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2021 Pewnie dostałeś flooda... Odczekaj trochę następnym razem, zamiast spamować connectem CukierkowyMario i elo elo 350 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 25 Kwietnia 2021 #626006 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2021 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi