Don Mateuko 1060 Posted May 12, 2021 Polska muzyka vs zagraniczna muzyka? Czego słuchasz więcej, jakich typów muzyki? 1 LuckyLoser reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
pemeq 938 Posted May 12, 2021 i polska i zagraniczna a co do typów muzyki to nie mam ulubionych co mi wpadnie w ucho to słucham 1 ANGEL reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
RYBSON 2446 Posted May 12, 2021 Tylko grappa ice słucham 1 Born reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Czlowiek Depresja 4253 Posted May 12, 2021 Polska i zagraniczna, Kartky Share this post Link to post Share on other sites
Missia 3533 Posted May 12, 2021 (edited) Zdecydowanie częściej słucham muzykę zagraniczną Edited May 12, 2021 by Missia Share this post Link to post Share on other sites
Max 4317 Posted May 12, 2021 Zagraniczna i prawie kazdy rodzaj Share this post Link to post Share on other sites
Paulinkaa_ 393 Posted May 12, 2021 W moich playlistach zdecydowanie najwiecej jest polskich piosenek, ale byłam kiedys, kiedyś fanką bars and melody i bardzo duzo sluchalam ich piosenek. Mam jakieś tam ciuszki z kolekcji płyte i czasami wracam do ich piosenek. Uwazam ze robią dobrą robote. Najczęściej słucham polskiego rapu bo po co szukać za granicą jak u nas w kraju muzyka idzie w coraz lepszym kierunku 1 Czlowiek Depresja reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Born 3306 Posted May 12, 2021 4 godziny temu, RYBSON napisał: Tylko grappa ice słucham Ta, to chyba przeze mnie słuchasz. Co do pytania - osobiście nie jestem w stanie stwierdzić, czego więcej. Playlista jest ustawiona na losowo i słucham co popadnie. 1 RYBSON reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
kameleonn 740 Posted May 12, 2021 https://open.spotify.com/playlist/5vSBPvL9DFphCfKMoDKkhA?si=0Fz2Xam_TmeUYUnlZDohZg&utm_source=copy-link&dl_branch=1 To jest moja aktualna playlista Share this post Link to post Share on other sites
Mrozu 1 Posted May 12, 2021 Zdecydowanie polska muzyka. Najbardziej chyba Polski rap ;d Share this post Link to post Share on other sites
LuckyLoser 508 Posted May 12, 2021 zagraniczna muzyka pop i podgatunki rock/metal Share this post Link to post Share on other sites
Adi 366 Posted May 12, 2021 Zagraniczna, jakies tam z basem byle cos tam lecialo Share this post Link to post Share on other sites