pemeq #URLOP Napisano 14 Maja 2021 #627263 Udostępnij Napisano 14 Maja 2021 Siemka jak widać po tytule serwer wywala prawie zawsze po gdy ma być zmiana mapy wczoraj jak wywaliło serwer nie można było wejść dobre 15-20 minut i to nie tylko mi lecz też z tym ma problem @MilyPan z którym wczoraj na ten temat rozmawialiśmy i patrząc przed wywaleniem było 14 graczy a po wywaleniu tylko 7 nie wiem czy to błąd czegoś czy prace nad serwerem czy może zbyt duże obciążenie @VisTeR.' oznaczam opiekuna by może coś doradził czy coś :p pozdro! johnny nawalony i HoLii dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GAZDI Napisano 14 Maja 2021 #627269 Udostępnij Napisano 14 Maja 2021 (edytowane) Też się dołączam do tego i ogólnie cały serwer działa jakby chciał, a nie mógł. Zmiana mapy trwa bardzo długo nie wiem czy to u mnie tylko, ale gdy pojawia się tabela z statami przy zmianie to tak jakby ona się zacina i jest przez kilkadziesiąt sekund, a nie przez chwile. Ładowanie zacina się i stoi w miejscu i sie odcina po minucie nawet jak nie i lepiej. Laguje cały serwer nawet ping w tabeli wyników jest jakiś zlagowany wszyscy mają poniżej 20 pingu ciągle i ciężko nawet czasem zorientować się kto ma powyżej 120 pingu. Na net_graph pokazuje mi, że ma 30-40 pingu a w tabeli jak i u wszystkich max 20, a zawsze miałem pokazany ping taki jak miałem na net_graph, więc coś tu nie gra // dodam też, że przez to, że bardzo długo ładuje się serwer przy wchodzeniu wywala mnie z powodem time out czy coś takiego i to kilka razy z rzędu tak jest ostatnio 3 razy z rzędu mnie tak wyrzuciło Edytowane 14 Maja 2021 przez GAZDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 14 Maja 2021 #627280 Administrator Udostępnij Napisano 14 Maja 2021 Były problemy z atakami na maszynę. Powinno już być ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 14 Maja 2021 #627281 Administrator Udostępnij Napisano 14 Maja 2021 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi