Paulinkaa_ Napisano 17 Maja 2021 #627553 Udostępnij Napisano 17 Maja 2021 (edytowane) Niestety nie moge zalogowac sie na serwer po wpisaniu /zaloguj mam możliwość tylko 3 opcji - zmien haslo po kilkukrotnej zmianie hasła wyskakuje w kółko to samo. Odczekałam mape nic to nie dało, uruchomiłam gre od początku tez nic to nie dało, logowałam sie przez konsole komendą: setinfo _pw "haslo" też niestety nie poskutkowało. Proszę o szybką i skuteczną pomoc @kameleonn niestety nieskutkuje Temat do zamknięcia sprawa ogarnięta! dziękuje każdemu kto próbował pomóc! Edytowane 17 Maja 2021 przez Paulinkaa_ CukierkowyMario i johnny nawalony dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 17 Maja 2021 #627557 Udostępnij Napisano 17 Maja 2021 setinfo "_wdc" polecam ta komende jakchcesz sie do konta zalogowac ewentualnie pisz pw do vistera Paulinkaa_ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 17 Maja 2021 #627578 Administrator Udostępnij Napisano 17 Maja 2021 Ogarnięte CL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 17 Maja 2021 #627579 Administrator Udostępnij Napisano 17 Maja 2021 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi