PROSIACZ3K_ kozak Napisano 17 Maja 2021 #627566 Udostępnij Napisano 17 Maja 2021 (edytowane) Wzór podania: Nick na serwerze: kozak Wiek: 16 Znajomość AMXX (0/8): 4/5 Doświadczenie: admin 2 innych serwerów Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: tak (jeżeli nie widać gier w moim profilu to oznacza że wystąpił błąd gdyż w czasie pandemi pracuje mniej osób ) skontaktowałem sie z społecznością steam i gry powinny sie pojawic za 48h SID: STEAM_1 : 0 : 1943263128 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199110520685 Link do profilu na Game Tracker: https://cache.gametracker.com/player/KOZAK/91.224.117.52:27140/ Kontakt: forum/discord Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem?: tak Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: pisze podanie już 4 raz i napisze raz jeszcze że chciał bym pomóc administracji (całej choć za nie całą przepadam) gdyż jestem aktywny w godz. 5/7 rano i 20/23 ponieważ są pewne sprawy takie jak szkoła / praktyki (i dlatego w takich godzinach) . Chciał bym jeszcze rozwiać wszelkie wątpliwości o moje bany (jak pisałem skarge w podaniu na adminów że sie uwzieli ) ss które wstawił @DennyS są nie moje bo gdy przybliżymy na wygasłe a potem na aktywne zauważymy różnicę SID oraz nicku (czytanie ze zrozumieniem to chyba nie jest mocna strona @DennyS) pozdrawiam MR, kozak Edytowane 17 Maja 2021 przez PROSIACZ3K_ kozak elo elo 350 i kameleonn dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 17 Maja 2021 #627569 Udostępnij Napisano 17 Maja 2021 jestem na nie kultura brak steam i jest cos jeszcze ale nie moge tego pisac bo jestes osoba ktora nie nadaje sie na to stanowisko wypowiadasz sie w podaniach i nic do nich nie wnosisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PROSIACZ3K_ kozak Napisano 17 Maja 2021 Autor #627570 Udostępnij Napisano 17 Maja 2021 (edytowane) 12 minut temu, kameleonn napisał: brak steam i jest cos jeszcze ale nie moge tego pisac bo jestes osoba ktora nie nadaje sie na to stanowisko wypowiadasz sie w podaniach i nic do nich nie wnosisz o steamie wyjaśniłem błąd a jeżeli nie możesz tak publicznie to napisz na pv ja nie gryzę Edytowane 17 Maja 2021 przez PROSIACZ3K_ kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinkaa_ Napisano 17 Maja 2021 #627573 Udostępnij Napisano 17 Maja 2021 Jestem na nie 51 minut temu, PROSIACZ3K_ kozak napisał: (jeżeli nie widać gier w moim profilu to oznacza że wystąpił błąd gdyż w czasie pandemi pracuje mniej osób ) -Oczywiście mogę sie mylić, ale dla mnie to mija się z prawdą. Chętnie zobacze dowody np ss'y -Zero pokory -Nie wiesz jak działa bans -Twoje zachowanie na serwerze -Byłeś wielokrotnie banowany na serwerze (Chyba przez każdego admina przynajmniej raz) -NIE wypowiadamy się pod swoim podaniem od tego jest opcja "edytuj" (Powtarzam sie) +Wiek +Amx -Moim zdaniem wątpliwe doświadczenie Nie wiem czy u nas są zbyt duże wymagania czy na Twoich serwerach, zbyt małe - nie wnikam. Mimo wszystko życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
02414 Napisano 17 Maja 2021 #627574 Udostępnij Napisano 17 Maja 2021 na nie Godzinę temu, PROSIACZ3K_ kozak napisał: (jeżeli nie widać gier w moim profilu to oznacza że wystąpił błąd gdyż w czasie pandemi pracuje mniej osób ) to sie z niczym nie łączy - na steamie i tak nie grasz (nie widziałem żebyś grał) -kultura to chyba nie musze nic mówić -kolejny raz ci piszą żebyś nie wypowiadał się pod swoim podaniem dalej to ignorujesz -czytanie ze zrozumieniem jak widać też nie jest twoją mocną stroną skoro nie rozumiesz co oznacza opcja edytuj w podaniu -doświadczenie ciężko tu ocenić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urlopowy pemeq Napisano 17 Maja 2021 #627575 Udostępnij Napisano 17 Maja 2021 na nie kultura - zachowanie na serwerze- wypowiadanie się pod własnym podaniem - doświadczenie nie wiem czy jest +/- wiek + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 17 Maja 2021 #627581 Administrator Udostępnij Napisano 17 Maja 2021 Tak jak kiedyś pisałem jeżeli większość ekipy z administracji jest przeciwko danej osobie nie będę jej przyjmował w celu robienia konfliktów. 2 godziny temu, PROSIACZ3K_ kozak napisał: jeżeli nie widać gier w moim profilu to oznacza że wystąpił błąd gdyż w czasie pandemi pracuje mniej osób 2 godziny temu, kameleonn napisał: jest cos jeszcze ale nie moge tego pisac PW 57 minut temu, pemeqq napisał: wypowiadanie się pod własnym podaniem - Nie jest to zabronione więc jako - tego nie biorę :p Odrzucone. CL/ urlopowy pemeq dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 17 Maja 2021 #627582 Administrator Udostępnij Napisano 17 Maja 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi