FlorAneq Napisano 20 Maja 2021 #627796 Udostępnij Napisano 20 Maja 2021 (edytowane) Twój nick podczas gry: LoLEk Godzina, data zdarzenia: Gdy weszłem na serwer byłem już zbanowany Mapa: Gdy weszłem na serwer byłem już zbanowany STEAM_ID / IP: STEAM_1 : 0 : 2032193057 Uzasadnienie: nadużywanie mikra + prowokacja ? Według mnie pisanie na czacie że pewien admin się do niczego nie nadaje to nie prowokacja a co do nadużywania mikra to sam admin DennyS powiedział że nie mam piskliwego głosu i mogę sobie normalnie gadać . Myślę że moje odwołanie zostanie prawidłowo rozważone i zostanę odbanowany , a sytuacja z " prowokacją " więcej się nie powtórzy . Edytowane 20 Maja 2021 przez FlorAneq SHIRO i EywidzeCie dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 20 Maja 2021 #627799 Udostępnij Napisano 20 Maja 2021 @EywidzeCie zapraszam z dowodami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EywidzeCie Napisano 20 Maja 2021 #627812 Udostępnij Napisano 20 Maja 2021 (edytowane) A więc nie wiem po co ty odwołanie piszesz, skoro sam wiesz, że farmazony siejesz, i za te akcje co odwalasz mogę dać nawet na tydzień, i piszesz też, że "Niby się nie nadaje", gdzie ty zgłaszasz i piszesz to sam nie wiesz co mówisz, i co się dzieje, i mogę kilka akcji Ci tu wymienić, gdzie niby Ziomek miał speedhacka, a miał sgj, i mówisz przez mikro, że gość jest odpalony,i ma sh :D, a później kto mi dał admina, a wtedy dostał Kicka, ale jak nie znasz regulamiu to tak jest A to, że ostatnio się sam chwaliłeś, że masz 13 lat to już w ogóle, ale to nie o tutaj chodzi. + Nawet nie wiesz, gdzie znajdują się tekstury. A co to innych akcji mam swiadków: @HoLii @johnny nawalony. Demko: https://ehltv.hltv.org.pl/srv41452/HLTV-2105191704-css_inferno.dem.zip minuta : 7:18/7:29 Plus załączę pewnego ssa: Edytowane 20 Maja 2021 przez EywidzeCie SHIRO i johnny nawalony dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 20 Maja 2021 #627813 Udostępnij Napisano 20 Maja 2021 Ja tutaj nic nie widzę aby dać bana na cały dzień bo chłop napisał tylko że się nie nadajesz plus to że powiedział że ktoś jest odpalony Nie tutaj jest jakakolwiek prowokacja lub nadużywanie Micra Oznaczam opiekuna @VisTeR.' A dla Lolka ub Aitler, FlorAneq, pemeq #URLOP i 1 inny dodali reakcje 1 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 20 Maja 2021 #627814 Udostępnij Napisano 20 Maja 2021 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl pemeq #URLOP dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi