PsYcI-I0 Napisano 25 Czerwca 2021 #631008 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2021 Odniosę się do tematu map na jackpocie, kiedyś już pisałem o tym że grywane są ciągle te same. Dzisiaj wyglądało to tak : dust-dust_go-cashe-dust-cashe.... może jakieś inferno i mirage się jeszcze zdarzyło ale ciągle są grane te same mapy. Proponuje po raz kolejny zrezygnowania z wyboru map i wprowadzenie systemu zapętlania 5 wybranych (różnych a nie 3 odmiany dusta )map w tej samej kolejności bynajmniej na okres próbny czy zda sprawę. moje propozycje: mirage-dust-nuke-inferno-cashe-train (wszystkie z wersji go) a i albo mi się zdaje albo nie działa komenda thetime i timeleft kappa. SHIRO, Paulinkaa_ i GAZDI dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 4 Lipca 2021 #631384 Administrator Udostępnij Napisano 4 Lipca 2021 Jest blokada że mapa nie może się powtarzać do 5 po sobie a ze wypada co 2 mapę dust to już tak musi być. Więcej map nie będzie bo ludzie uciekają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 4 Lipca 2021 #631385 Administrator Udostępnij Napisano 4 Lipca 2021 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi