DzikuXD Napisano 21 Sierpnia 2021 #633939 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2021 Chciałem wrócić na serwer po ponad rocznej przerwie ale od 4-5dni widzę same boty. Serwer został już spisany na straty mam być zamknięty są tam jacyś Admni co ma na to do powiedzenia opiekun serwera jeśli jest jeszcze ktoś taki? Aitler, urlopowy pemeq, elo elo 350 i 1 inny dodali reakcje 1 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 23 Sierpnia 2021 #634040 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2021 Ten serwer już nie wróci na właściwe tory, jest chyba skazany na straty elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 23 Sierpnia 2021 #634050 Administrator Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2021 To nie serwer padł, a scena 1.6. Według GT cod 400 jest top4 cod modem w Polsce. Co za tym idzie? Praktycznie pusty serwer jest w topce.. Mam nadzieję, że jesień przyniesie coś graczy i oczywiście czasu dla nas, by w końcu dokończyć to co zamierzaliśmy z serwerem. elo elo 350 i LuckyLoser dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAI Napisano 31 Sierpnia 2021 #634548 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2021 W dniu 23.08.2021 o 20:29, aquax napisał: To nie serwer padł, a scena 1.6. Według GT cod 400 jest top4 cod modem w Polsce. Co za tym idzie? Praktycznie pusty serwer jest w topce.. Mam nadzieję, że jesień przyniesie coś graczy i oczywiście czasu dla nas, by w końcu dokończyć to co zamierzaliśmy z serwerem. Aby przyciągnęło graczy to trzeba zrobić reklamę dość mocną, pisząc iż cs 1.6 padł to wybuchłem śmiechem bo gram na cod 201 gdzie do 2 w nocy są gracze, gram na dd2 gdzie też są gracze więc to nie Cs 1.6 pada tylko wam nie chce się zebrać pieniędzy by zrobić dobrą reklamę która by przyciągnęła graczy! Gustaw, -DeadPool-, MjuusK i 1 inny dodali reakcje 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urlopowy pemeq Napisano 1 Września 2021 #634643 Udostępnij Napisano 1 Września 2021 W dniu 31.08.2021 o 11:53, KAI napisał: Aby przyciągnęło graczy to trzeba zrobić reklamę dość mocną, pisząc iż cs 1.6 padł to wybuchłem śmiechem bo gram na cod 201 gdzie do 2 w nocy są gracze, gram na dd2 gdzie też są gracze więc to nie Cs 1.6 pada tylko wam nie chce się zebrać pieniędzy by zrobić dobrą reklamę która by przyciągnęła graczy! zgadzam się z Aquaxem, cs 1.6 upada, zostali nieliczni ale te grono nie jest za duże, reklama może by coś dała ale też prace nad serwerem musiały by zostać wznowione ale jak Aquax napisał nie maja aktualnie czasu bo pewnie robią coś innego Aitler i KAI dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 7 Września 2021 #634890 Administrator Udostępnij Napisano 7 Września 2021 Zamykam temat. Jeżeli będzie coś nowego od razu napiszę w aktualizacjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 7 Września 2021 #634891 Administrator Udostępnij Napisano 7 Września 2021 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi