Gustaw Napisano 18 Listopada 2015 #354943 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Nick: Gustaw Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): W sumie to raz byłem ale dawno temu Znajomość AMXX (W skali 1-10): może takie 5-6 ale postaram się szybko ogarnąć żeby było jak najlepiej Staż w CS-sie: łoo z 3 lata Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Dlatego że często bywam na serwerze . Niekiedy adminów nie ma a zawsze może się przydać pomocna dłoń Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: gdzieś tak 3-4 godzinki zależy jak nauka i treningi Kontakt: Steam (Gustaw1999) , Forum Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/gustaw/80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 18 Listopada 2015 #354983 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Najpierw odrób ostrzeżenie z forum. Zamykam do czasu odrobienia. http://multi-head.pl/index.php?/topic/41446-odpracowanie-kar-na-forum-i-serwerach/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 18 Listopada 2015 #355165 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Na tak, chociaz dzieciak jeszcze Ale: - steam - aktywnosc (no life) - widac go tez na forum Przede wszystkim czesto pisze na u@ z prosba o sprawdzenie jakichs graczy. Ograniczylabym tylko przeklinanie, bo zdarza Ci sie z zapominac o kulturze. Dla mnie na okres probny jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chuligan KSG Napisano 19 Listopada 2015 #355465 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 admin powinien być wyróżniającą się osobom dla mnie taka osobą nie jesteś po za tym ost powrócili starzy admini i myślę że nie jest potrzebna kolejna osoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 23 Listopada 2015 #357317 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Znam Cię z servera, najbardziej zapamiętałem Cię, z notorycznego płaczu, Już nie raz zwracali Ci uwagę, ja również, ale Ty sobie z tym nic nie robisz. Moim zdaniem podanie stanowczo za wcześnie, musisz mnie do siebie przekonać, swoją postawą. na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 23 Listopada 2015 #357381 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi