j4k s!3 gr4 Napisano 17 Września 2021 #635332 Udostępnij Napisano 17 Września 2021 Imię:Patryk Wiek:22 Czas spędzony na forum: ponad 30 dni Doświadczenie w moderowaniu: Nigdy nie posiadałem takiej funkcji Czy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora?: brak Czy miałeś jakieś ostrzeżenia na forum?: Tak posiadałem Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Zależy od dnia czasem 2h czasem potrafię być 6/7 Dlaczego Ty(rozbudowana wypowiedź)?:Chciałbym pomóc w utrzymaniu porządku na forum, rozwiązywaniu problemów innych użytkowników. Myślę, że to co dział się w przeszłości może zostać mi wybaczone bo każdemu należy się druga szansa, jako UBT moim zdaniem sprawuję się dobrze a też zaczynałem jako kompletny laik, więc jako moderator bardzo szybko bym się wszystkiego nauczył. Dziękuję i pozdrawiam Aitler, ByNiu, Julshi i 1 inny dodali reakcje 1 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
always clear Napisano 17 Września 2021 #635333 Udostępnij Napisano 17 Września 2021 Dobry wieczór. Użytkownik w podaniu zbytnio się nie rozpisał, ale biorąc pod uwagę, iż jest to jego drugie już podanie można przypuszczać, że zależy mu na tej właśnie funkcji. Niestety kandydat nie posiadał wcześniej owej rangi oraz nie posługiwał MCP - (Moderator Control Panelu), czyli potocznie panelu moderatora, natomiast każdy kiedyś od czegoś zaczynał, kiedyś musi być ten pierwszy raz. Na swojej obecnej randze kandydat spisuje się bardzo dobrze, można powiedzieć, że robi robotę za dziesięciu, nie posiada problemów z rozpisywaniem demek oraz sprawdzaniem screenshotów, co przekłada się na pracę w grupie. Kultura u tego użytkownika też jest na bardzo dobrym poziomie - nie ma się do czego przyczepić. Podsumowując: Jestem na TAK. Pozdrawiam, życzę miłego wieczoru. Don Mateuko i j4k s!3 gr4 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 28 Września 2021 #635876 Udostępnij Napisano 28 Września 2021 Ale że tak dużo wypowiedzi tutaj Moje zdanie dalej się nie zmieniło Na nie; Ban na forum za odwalanie maniany kmwtw, posty, dalej imo za wcześnie na moda forum, musiałbyś się fchuy wykazać, że Ci zależy i że się zmieniłeś No i ten czas na forum Czasem łatwo Cię sprowokować, mówi to elo elo c;] Jedyne +-y to że Patryczek i aktywność na forum. Pozdro, OU7SIDE ByNiu dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 29 Września 2021 #635935 Udostępnij Napisano 29 Września 2021 Trochę myślałem nad twoja kandydaturą, ale ostatecznie zdania nie zmieniłem. Plus jest taki, że chociaż chciało ci się napisać nowe podanie, a nie zrobić kopiuj-wklej. ByNiu, j4k s!3 gr4, pemeq #URLOP i 1 inny dodali reakcje 2 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 29 Września 2021 #635936 Udostępnij Napisano 29 Września 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi