Skocz do zawartości

Julshi na moda

Julshi

Rekomendowane odpowiedzi

• Kobieta
  • Premium

Imię: Julka
Czas spędzony na forum: 3dni
Doświadczenie w moderowaniu: Brak
Czy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora?: Byłam opiekunem, więc czasem zdarzyło mi się zamknąć temat itp
Czy miałeś jakieś ostrzeżenia na forum?: Nie
Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Bardzo często wbijam nawet na telefonie, poświęcam cały swój możliwy czas
Dlaczego Ty(rozbudowana wypowiedź)?: Myślę, że byłabym dobrym moderatorem ponieważ bardzo często jestem na forum, jestem dosyć ogarniętą osobą oraz nie wchodzę praktycznie w żadne konflikty, chce aby na forum panował porządek oraz spokój, czasami pojawiają się boty więc mogłabym to posprzątać. Myślę, że przydałaby się kolejna para rąk do pomocy i chciałabym spróbować swoich sił .

Pozdrawiam serdecznie życzę miłego wieczoru

Edytowane przez Julshi

Fajna osobka szczególnie dla @elo elo 350

Rzadko widze ją nie aktywną zawsze w czymś pomoże, pocieszy

+/-Wiek ale to drobiazg

+Brak ostrzeżeń

No nic dodać nic ująć na TAK

Ps; Tobie też miłego wieczorku

• Premium

No rozbudowaną wypowiedzią to mi nie zaimponowałaś, lecz jestem na małe tak. Na wiek to można nie zwracać dużej uwagi, bo samo w sobie to tylko cyfra która w rzeczy nic nie zmienia a doświadczenie można zdobyć i się podstaw nauczyć potem przejść na kolejny etap. Powód który też dużo zmienia to chociaż wykazujesz się dobrą aktywnością na forum. 

Pozdrawiam z familią.

W sumie na TAK

-Ogarnięta osoba

-Aktywna

A co do tego z doświadczeniem napisal Kso to niech on się lepiej nie odzyw Bo nawet mu trzeba przypominać zeby datę zmienił na kanale także tego

• Premium

A niech se ma ;]

Pomimo ze nie spelniasz kilku wymagan to na tak,

Aktywna

Byla dobrym opiekunem

Sapacie sie do niej o wiek a Gazik ma 17 i zachowuje sie gorzej :meksy:

Wymagania to kwestia czasu ;)

Pozdrawiam serdecznie,

zlamane serduszko 

Ps. @Vaniish :facepalm:

• Inwestor

Na nie, nie spełniasz podstawowego wymagania - 400 sensownych postów. Poza tym wymaganiem, Twoja rozbudowana wypowiedź nie jest najlepiej zbudowana, a dodatkowo mnie jakoś nie przekonała. Aktywność na +, brak ostrzeżeń tak samo. 

Mimo to, powodzenia :)  

• Donator
  • Premium
  •  VIP

Nie mieliśmy jeszcze okazji ze sobą współpracować, jednak wiele razy ze sobą graliśmy, czy też zwyczajnie rozmawialiśmy. Według mnie jesteś osobą która swoją cierpliwością, dojrzałoscią oraz zaangażowaniem wpasuje się w nasz zespół.

Mimo to dostaniesz okres próbny dwóch tygodni, abym zobaczył jak faktycznie działasz w moderacji.

Pozdrawiam i życzę miłego dzionka

(Skopiuj ten tekst i wklej do mojego podania w momencie jak będziesz je przyjmował, tylko nie zapomnij usunąć tego co jest napisane w nawiasie)

• Donator
  • Premium
  •  VIP

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów.
W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...