GAC/Paweł Napisano 17 Listopada 2015 #354332 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Nick: Stary Wyga. Wiek: 19 lat. Data rejestracji na forum: 17 lip 2014. Czas spędzony na forum: 1d, 4m. Doświadczenie w ocenianiu: Doświadczenie mam, nie raz miałem rangę ubt i dobrze się nią zajmowałem. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Pewnie że tak. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Tak, ale tylko na max 5/30 minut. Dlaczego Ty?: Chcę pomóc wam w ogarnięciu, serwerów jest 23 a członków ubt raptem ośmiu czy nie sądzicie że to mało? Nie każdy siedzi cały czas na forum. Jako to że składam te podanie ubiegam się o tą rangę ponieważ jak już pisałem chcę pomóc i żeby gracze nie czekali zbyt długo na ub. Chcę jeszcze dodać że na prawdę znam się na rzeczy i dlatego składam te podanie. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Teraz mało, lecz gdy dostanę tą rangę to od 3-6 godzin. Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie): Tak. Coś od siebie: Liczę na szansę. Pozdrawiam Stary Wyga! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 17 Listopada 2015 #354408 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 zestaw PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 18 Listopada 2015 #354814 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi