Popatrz Jak To Rozpalam Napisano 15 Listopada 2015 #353397 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Nick: Popatrz Jak To Rozpalam Wiek: 23 Doświadczenie (w byciu adminem): niestety brak Znajomość AMXX (W skali 1-10): 1? Staż w CS-sie:grywalem juz na 1.5 chociaz ostatnio mialem ze 2-3 lata oprzerwy praca brak czasu Steam / NonSteam: STEAM_0:0:118908399 Dlaczego Ty: Dlaczego Ja? Ponieważ gram juz troche na tym serwuie chyba 3 reset byk tylko gralem pod innym nickiem, w godzinach noncnych sporo cziterow a nie zawsze mozna po kogos napisac bo nie kazdy admin siedzi po noicach na steam. to chyba tyle bo nie ma za bardzo co sie rozpisywac Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1h+ Kontakt: najlepiej tel 511348499 ewentualnie email [email protected] http://www.gametracker.com/player/Popatrz%20Jak%20To%20Rozpalam/80.72.43.106:27022/ Temat zalozylem na nowym koncie na forum gdyz nie pamietam hasla to poprzedniego (nazwa konta: Paralityk). a e-mail z przypomnieniem nie chce cos dojsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 15 Listopada 2015 #353401 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Jestem na TAK. + bardzo dużo siedzisz na serwie +kulturalny +zawsze przyda się ktoś do pomocy +zawsze musi być ten "pierwszy raz" +wiek +steam Co do amx, zgłoś się do mnie, wszystko Ci wyjaśnię z wielką chęcią Nie ma problemu Powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1.8 V-Tec Napisano 15 Listopada 2015 #353405 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Misia juz wszystko wyjaśniła, a ja jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Medusa Napisano 15 Listopada 2015 #353406 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Jestem za okresem próbnym . -Nie masz doświadczenia w byciu adminem ale zawsze czegoś się nauczysz od tego mamy również fora oraz YouTube -Konto złożone specjalnie pod podanie . + Wiek + Grasz już trochę + Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popatrz Jak To Rozpalam Napisano 15 Listopada 2015 Autor #353407 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Jestem na TAK. + bardzo dużo siedzisz na serwie +kulturalny +zawsze przyda się ktoś do pomocy +zawsze musi być ten "pierwszy raz" +wiek +steam Co do amx, zgłoś się do mnie, wszystko Ci wyjaśnię z wielką chęcią Nie ma problemu Powodzonka No okej bardzo chetnie sie doi ciebie zglosze, nie tylko w sprawie amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popatrz Jak To Rozpalam Napisano 15 Listopada 2015 Autor #353411 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Sorki ale jestem na NIE -Nie masz doświadczenia w byciu Adminem -Konto złożone specjalnie pod Podanko . + Wiek + Grasz już trochę + Steam kolego czytaj do konca! "emat zalozylem na nowym koncie na forum gdyz nie pamietam hasla to poprzedniego (nazwa konta: Paralityk). a e-mail z przypomnieniem nie chce cos dojsc " a co doswiadczenia nigdy go nie zdabedziesz jesli nie sprobujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 15 Listopada 2015 #353634 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Jak najbardziej za okresem próbnym, ogarnięty gracz który jak zauważyłem gra w godzinach późno wieczornych gdzie zazwyczaj żadnego admina na serwerze nie ma... Amxa ogarnie w 1 dzień i wierzę że się sprawdzi . Jedyne na co uważaj następnym razem to aby nie pisać posta pod postem, używaj edytowania. Pozdro mordo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 15 Listopada 2015 #353636 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Neutral. Platforma steam jest, nołlajf kultura jest, godzinki som, wieg jezd, doswiadczenie.. zawsze musi byc ten pierwszy raz, kazdy kiedys zaczynal przygode z amx i adminowaniem ^^ staz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 15 Listopada 2015 #353702 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Aktywny Ogarnięty AMXX żaden problem, szybko ogarnie co i jak Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XeeNooX Napisano 15 Listopada 2015 #353719 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Jestem na Tak + pomocny + kulturalny + godzinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 16 Listopada 2015 #353952 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi