Cubi Napisano 28 Grudnia 2021 #642259 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2021 Twój nick podczas gry:Cubi Godzina, data zdarzenia:28 grudzień Mapa:de dust 2 STEAM_ID / IP: ? Uzasadnienie: pisze od odwołanie bana na serwerze go mod (skiny) cs 1.6 Dostałem bana z mojej perspektywy wyglądało to tak wbiegam na b na side nagle nic nie mogłem zrobić i nagle dostałem bana wchodzę znowu na serwer gram zaledwie 2 min i zaraz komunikat zostałeś zbanowany sprawdź console moim zdaniem nie słuszny ban a chcialbym bardzo pograć na tym serwerze i proszę o unbana i zrozumienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 29 Grudnia 2021 #642265 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2021 @DiaBlO131 zapraszam do wyjaśnienia bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiaBlO131 Napisano 29 Grudnia 2021 #642292 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2021 potwierdzam dostał bana powód: wchodzenie na serwer na aktywnym banie. Dostałeś bana na kilka minut na Cubim po czym wszedłeś na nick cubi v2 i sam sie do tego przyznałes ze to ty bo napisales "dlaczego dostalem bana na cubim. dalem ci szasne bo nie odrazu dalem ci bana tylko ci napisalem ze za to jest perm i zebys wyszedl z serwra bo nie chcialem tego robic nie zrobiles tego wiec dostals tego bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cubi Napisano 29 Grudnia 2021 Autor #642296 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2021 Ta tylko jak dostałem bana za pierwszym razem to nie wiedziałem co chodzi i wbiłem jeszcze raz i właśnie wtedy chciałem się zapytać za co i nagle dostałem perma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 29 Grudnia 2021 #642305 Administrator Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2021 Nastąpił reset bansa masz UB. Dostałeś 2 szansę. Paulinkaa_ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 29 Grudnia 2021 #642306 Administrator Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2021 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi