CHeatSuX Posted January 7, 2022 #643019 Share Posted January 7, 2022 (edited) [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'obraza admina' [AMXBans] Dlugosc bana: '3 godzin' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:1017909691' [AMXBans] Twoje IP: '83.26.183.161' [AMXBans] =============================================== 'Lambda' dostal bana na '3 godzin'. Powod: 'obraz Składam skargę na admina który jest patologicznym idiotą , ponieważ zapytałem się grzecznie dlaczego nie działa rynek, ten zaczął skakać do mnie z mordą i mnie wyzywać po czym zacząłem się bronić , niestety admin z racji że jest niedojebany (za przeproszeniem) zbanował mnie , proszę o to żeby H@ wziął za mordę tego typa ponieważ żaden adminek nie ma prawa mi ubliżać , poziom poniżej ZERA. Pozdrawiam patologicznego adminka ,. Jego nick - Sora Edited January 7, 2022 by CHeatSuX kameleonn 1 @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHeatSuX Posted January 7, 2022 Author #643020 Share Posted January 7, 2022 Skarga dotyczy głównie jego zachowania , tzn typ nie potrafi panować nad emocjami i pewnie jest chory psychicznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHeatSuX Posted January 7, 2022 Author #643021 Share Posted January 7, 2022 Nie ja zacząłem wyzywać tylko admin który mnie zbanował bezpodstawnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kameleonn Posted January 7, 2022 #643023 Share Posted January 7, 2022 (edited) powiedz co niby do cb powiedzialem ?? z tego co pamiętam to powiedziałem abyś nie pytał o to bo nie będę odpowiadał na ten temat kolejny raz powiedz mi w którym momencie ci niby ubliżyłem Edited January 7, 2022 by kameleonn Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHeatSuX Posted January 7, 2022 Author #643025 Share Posted January 7, 2022 Może pokażmy demko jak to przebiegło ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kameleonn Posted January 7, 2022 #643026 Share Posted January 7, 2022 powiedzialem ze jesli jeszcze raz ktos spyta o rynek to dostanie bana a ty zacząłeś mnie wyzywac Link to comment Share on other sites More sharing options...
senor Posted January 7, 2022 #643027 Share Posted January 7, 2022 Dobra bo widze ze syf sie zaczyna robic. @VisTeR.' zerknij do tematu i ogarnij co trzeba. Na ta chwile temat zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator VisTeR.' Posted January 8, 2022 #643042 Administrator Share Posted January 8, 2022 Po logach i demku wina po końcowej ocenie jest po obu stronach. Admin dostaje +1 a ban już się skończył więc nic z tym nie robię. CL/ elo elo 350 1 @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator VisTeR.' Posted January 8, 2022 #643043 Administrator Share Posted January 8, 2022 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts