CHeatSuX Napisano 7 Stycznia 2022 #643019 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2022 (edytowane) [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'obraza admina' [AMXBans] Dlugosc bana: '3 godzin' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:1017909691' [AMXBans] Twoje IP: '83.26.183.161' [AMXBans] =============================================== 'Lambda' dostal bana na '3 godzin'. Powod: 'obraz Składam skargę na admina który jest patologicznym idiotą , ponieważ zapytałem się grzecznie dlaczego nie działa rynek, ten zaczął skakać do mnie z mordą i mnie wyzywać po czym zacząłem się bronić , niestety admin z racji że jest niedojebany (za przeproszeniem) zbanował mnie , proszę o to żeby H@ wziął za mordę tego typa ponieważ żaden adminek nie ma prawa mi ubliżać , poziom poniżej ZERA. Pozdrawiam patologicznego adminka ,. Jego nick - Sora Edytowane 7 Stycznia 2022 przez CHeatSuX kameleonn dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHeatSuX Napisano 7 Stycznia 2022 Autor #643020 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2022 Skarga dotyczy głównie jego zachowania , tzn typ nie potrafi panować nad emocjami i pewnie jest chory psychicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHeatSuX Napisano 7 Stycznia 2022 Autor #643021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2022 Nie ja zacząłem wyzywać tylko admin który mnie zbanował bezpodstawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 7 Stycznia 2022 #643023 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2022 (edytowane) powiedz co niby do cb powiedzialem ?? z tego co pamiętam to powiedziałem abyś nie pytał o to bo nie będę odpowiadał na ten temat kolejny raz powiedz mi w którym momencie ci niby ubliżyłem Edytowane 7 Stycznia 2022 przez kameleonn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHeatSuX Napisano 7 Stycznia 2022 Autor #643025 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2022 Może pokażmy demko jak to przebiegło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 7 Stycznia 2022 #643026 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2022 powiedzialem ze jesli jeszcze raz ktos spyta o rynek to dostanie bana a ty zacząłeś mnie wyzywac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 7 Stycznia 2022 #643027 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2022 Dobra bo widze ze syf sie zaczyna robic. @VisTeR.' zerknij do tematu i ogarnij co trzeba. Na ta chwile temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 8 Stycznia 2022 #643042 Administrator Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2022 Po logach i demku wina po końcowej ocenie jest po obu stronach. Admin dostaje +1 a ban już się skończył więc nic z tym nie robię. CL/ elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 8 Stycznia 2022 #643043 Administrator Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2022 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi