Skocz do zawartości

podanie na adm 45k

wyklety09

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór podania:

Nick na serwerze: cinek1312

Znajomość AMXX (0/8): 8
Doświadczenie: bylem wczesniej adminem na tym serwie ale zrezygnowalem 
Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: no steam
SID:
Link do profilu na STEAM:
Link do profilu na Game Tracker:[COD 45000] ★ MULTI-HEAD ★ CALL OF DUTY ★ 1s1k : Top Players (gametracker.com)
Kontakt: tu albo na email [email protected]
Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: mam dosc tych ludzi z wh albo innymi wspomagaczami. Jestem codziennie na servie staram sie pomagac oraz utrzymac szacunek do innych ludz . wiem ze gt smieszne ale dam rade go nadrobic :P

Aktualnie jestem na nie.

"bylem wczesniej adminem na tym serwie ale zrezygnowalem"  Czy degradacja za reklamę innej sieci/servera to "rezygnacja" w dodatku ciesz się że nie polecialeś z permem.

Ok, było to dawno, 3 lata temu, co nie zmienia faktu że nie powinno się kłamać w tej sprawie jeśli naprawdę ci zależy. Lecz wydaje mi się że to sprawa do uzgodnienia z @VisTeR.'  a innym graczom nic do tego.

Na tym nicku grasz od 8 dni i masz niespełna 15 godzin, pograj trochę więcej bo to zdecydowanie za mało.

I oczywiście powód dla którego każdy chce być adminem "mam dosc tych ludzi z wh albo innymi wspomagaczami.",  Dlaczego jeszcze żadnego z nich nie zgłosiłeś... Nagranie demka i wstawienie w odpowiednim dziale to zaledwie 5 minut.

Kolejny minus to brak steam, na promocjach cs 1.6 kosztuje około 8zł, a konta idzie dorwać po 15zł... to nie jest jakiś wielki wydatek, raz odmówić sobie kebsa i kupić cs'a.

Jedyny plus to amx.

imo pograj trochę więcej, kup steam i będę na tak.

@Jasiek5566 @Woodsman @Estarossa @Hastu @PoRuCzNiK @Kasztanowy

@PoRuCzNiK Adminów niby kilku jest ale co z tego skoro połowa z nich jest nie aktywna od 2-3 tygodni, nie wiem czy są na urlopie czy opiekun nie sprawdza GT, nie zmienia to faktu, że przyda się kilku nowych adminów, ale nie ma odpowiednich kandydatów niestety.

Edytowane przez p$ilent

Na ten moment jestem na nie głównym powodem jest gt grasz 8 dni na serwerze oraz to co p$ilent napisał reklama innej sieci oraz dlaczego ty nie przekonuje mnie ponieważ każdy pisze mam dość odpalow ja osobiście prakczynie nie widzę ich jak jestem na serwerze a demko nie jest trudno nagrać 

Edytowane przez Kasztanowy

NIE NIE i jeszcze raz NIE. 

gt - , steam -, reklama -, 

Dlaczego Ty? Tak jak kolega wyżej, ostatnio jakoś nie widać w ogóle odpałów.. Najczęstsze bany lecą ostatnio za wyzwiska/obrazę, txt, takie duperelki, sporadycznie jakiś kickic :P. 

Osobiście uważam że mamy sporo adminów na 45k. 

Edytowane przez PoRuCzNiK

• Administrator

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...