SQNFUN Napisano 24 Stycznia 2022 #644092 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 @aquax szef, w zeszłym roku nie było zlotu - no trudno - ale w tym roku fajnie by było jak byś zorganizował zjazd klasowy multi-head'a i myślę że powrót do Krzętowa byłby spoko opcją @Max @Born @Lolek mniejsze szefy, pomożecie szefowi z organizacją zlotu w tym roku? @Malu szefie szefów, oznaczam na wszelki wypadek Malu, Mentosik. i Livio dodali reakcje 3 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 24 Stycznia 2022 #644093 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 ale fajne chłopaki na miniaturce z 2020 roku Born dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 24 Stycznia 2022 Autor #644094 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 2 minuty temu, Maysteroo napisał: ale fajne chłopaki na miniaturce z 2020 roku chłopaki to są w agencjach - to są młode wilki Mentosik. i Master dodali reakcje 2 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 24 Stycznia 2022 #644103 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 5 godzin temu, SQNFUN napisał: @Max @Born @Lolek mniejsze szefy, pomożecie szefowi z organizacją zlotu w tym roku? Podoba mi się inicjatywa ale niestety mnie w tym roku na bank nie będzie. Przygotowanie ślubu i wesela więc cały urlop pójdzie na to w tym roku pewnie. Jeżeli chodzi o sprawy organizacyjne bardzo chętnie pomogę Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 24 Stycznia 2022 #644196 Administrator Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 Krzętów na peeeewno nie. (tylko szkoda tych wódeczek co zostały w krzakach kilka lat temu ) Jeżeli miałbym robić zlot to teraz by był nad morzem. (prawdopodobnie jakaś wioska by za dużo bydła nie było) Zlot raczej by był dla wyselekcjonowanych którzy mają 99 dawkę na covida (tych co już byli na zlocie, znam i wiem że można za nich poręczyć) Czy w tym roku? Nie mam pojęcia. Na chwilę obecną nie mogę dać odp. Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 25 Stycznia 2022 #644227 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2022 18 godzin temu, aquax napisał: Krzętów na peeeewno nie. (tylko szkoda tych wódeczek co zostały w krzakach kilka lat temu ) Wróciłem do Krzętowa dwa dni po tym zlocie po te wódki i już ich tam nie było... SQNFUN i Missia dodali reakcje 1 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 25 Stycznia 2022 #644251 Weteran MH Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2022 @Missia jeżeli byśmy coś działali na morzem to może ty znasz jakieś miejsce które przyjmie parunastu patusów? Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 25 Stycznia 2022 #644256 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2022 Nad morzem jest mnóstwo miejscówek do spania i domków letniskowych ;d Niedługo podeślę kilka takich miejscówek SadoS dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentosik. Napisano 8 Lutego 2022 #645308 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 Brzmi kusząco Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FUHRER Napisano 8 Lutego 2022 #645317 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 Fajna opcja na spotkanie. Polecałbym tańszą opcje jako Skorzęcin (wielkopolska) samo serce polski można powiedzieć. =D Master dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 8 Kwietnia 2022 #650108 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2022 Covida już nie ma wiec odświeżam temat, @aquax SadoS, Mentosik., elo elo 350 i 2 innych dodali reakcje 2 2 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 1 Czerwca 2022 Autor #653865 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2022 (edytowane) Odświeżam =) @aquax Edytowane 1 Czerwca 2022 przez SQNFUN Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi