SQNFUN Napisano 24 Stycznia 2022 #644096 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 Witam Wszystkich. Odnalazłem dzisiaj w archiwum dział z artykułami dodawanymi przez redaktorów na forum i rzucił mi się w oczy temat bardzo podobny do tego, z tym że tamten był artykułem, a ten służy do dyskusji, bo w końcu jesteśmy na forum dyskusyjnym tak więc przechodząc do sedna... Macie jakieś osoby (oczywiście z sieci Multi-Head) z którymi kiedyś graliście, pisaliście, gadaliście, a od długiego czasu nie macie z nimi kontaktu? Jeżeli chodzi o mnie to na sieci poznałem mnóstwo osób , z częścią piłem vódkę, z innymi grałem albo gram do dziś, a jeszcze z innymi od czasu do czasu rozmawiam czy piszę ale jeżeli chodzi o osoby z którymi dawno nie miałem kontaktu i które bardzo bym chciał aby 'wróciły' to jest to @Ven-Ten (przegadane jak i przegrane setki godzin, jedna z lepszych mordeczek które poznałem na tsie) oraz @Bezzi (był jaki był ale jednak robił fajną atmosferę na shoutboxie - był zaangażowany na sieci jak mało kto oraz uwielbiałem się z nim spierać na tematy około multi-headowe ). a Wy? Macie kogoś, kogo dawno nie widzieliście czy to na forum, czy to na steamie? Piszcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi