Skocz do zawartości

Kogo brakuje na sieci? Kiedyś to było...

SQNFUN

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich.
Odnalazłem dzisiaj w archiwum dział z artykułami dodawanymi przez redaktorów na forum i rzucił mi się w oczy temat bardzo podobny do tego, z tym że tamten był artykułem, a ten służy do dyskusji, bo w końcu jesteśmy na forum dyskusyjnym tak więc przechodząc do sedna...

Macie jakieś osoby (oczywiście z sieci Multi-Head) z którymi kiedyś graliście, pisaliście, gadaliście, a od długiego czasu nie macie z nimi kontaktu?

Jeżeli chodzi o mnie to na sieci poznałem mnóstwo osób , z częścią piłem vódkę, z innymi grałem albo gram do dziś, a jeszcze z innymi od czasu do czasu rozmawiam czy piszę ale jeżeli chodzi o osoby z którymi dawno nie miałem kontaktu i które bardzo bym chciał aby 'wróciły' to jest to @Ven-Ten (przegadane jak i przegrane setki godzin, jedna z lepszych mordeczek które poznałem na tsie) oraz @Bezzi (był jaki był ale jednak robił fajną atmosferę na shoutboxie - był zaangażowany na sieci jak mało kto oraz uwielbiałem się z nim spierać na tematy około multi-headowe :D ).

a Wy? Macie kogoś, kogo dawno nie widzieliście czy to na forum, czy to na steamie?
Piszcie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...