CTV qipper Napisano 5 Kwietnia 2022 #649860 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2022 (edytowane) Wzór podania: Nick na serwerze: CTV qipper Wiek: 21 Znajomość AMXX (0/8): dobre 4/8 Doświadczenie: Adminem byłem dotąd tylko 1 raz więc trochę umiem , a resztę umiejętności AMX zamierzam podszlifować jeśli podanie zostanie przyjęte. Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Tak SID: 0:0:241689139 Link do profilu na STEAM: Społeczność Steam :: C͓̽T͓̽V͓̽ ✦ qipper (steamcommunity.com) Link do profilu na Game Tracker: GameTracker.com : Player Page for CTV qipper Kontakt: Steam, Forum , GG ewentualnie jeszcze TS i Discord Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem?: Uważam że tak Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ogólnie gram na serwerze dziennie po parę razy, jak jest mniej czasu to minimum raz i do tej pory jedynie Kameleona widuje na serwerze. Sporo osób na serwerze nie wykonuje celów związanych z mapą , jest jeden dżentelmen który jak widziałem ma już kilkanaście banów za AB a i tak wchodzi na serwer gdy nie ma admina. Ogólnie przydała by się większa liczba adminów adminów na serwerze. Dlatego właśnie składam podanie. Edytowane 5 Kwietnia 2022 przez CTV qipper Xnieznany dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 5 Kwietnia 2022 #649902 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2022 gt bardzo ładne przyda się taka osoba doświadczenia nabierzesz a podejrzewam ze i tak nie będziesz tak bardzo zjebany jak pewien admin byłbym za okresem próbnym oraz sprawdzeniem na dc SHIRO, CTV qipper i Xnieznany dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny nawalony Napisano 5 Kwietnia 2022 #649918 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2022 (edytowane) +wiek +/- amx +GT +steam +/- kultura nie pierwszy raz słyszałem u ciebie łacine na serwerze czy obraze. +/- Doświadczenie, nabierzesz z czasem, ale jak byłeś juz adminem to podstawy powinieneś znać. +dodatkowa para rąk do obierania cebuli gdy jakiegoś admina nie ma na serverze musiałem się tobie bardzo dobrze przejrzeć czy nie latasz na wh bo były takie pewne akcje z tobą na początku jak zaczynałeś grać i nie wiedziales kto jest adminem a kto nie, ale szanse można dać 2 raz. Poza tym nie mam nic przeciwko, na próbny tydzień można by było ciebie przygarnąć i zobaczyć co umiesz a czego nie. Jestem na Tak Edytowane 5 Kwietnia 2022 przez johnny nawalony CTV qipper dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kG. Napisano 9 Kwietnia 2022 #650211 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2022 Zdecydowanie na Tak, Jesteś często na serwerze, Raczej bezkonfliktowy, Steam jest, GT się zgadza, No i wiek na plus, Amxx zawsze możesz się nauczyć, trochę praktyki i będzie git. Powodzenia :). CTV qipper dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DYCHA xd Napisano 11 Kwietnia 2022 #650358 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2022 GT + Wiek + Steam + Moim zdaniem przyda się kolejna para rąk do pomocy TAK CTV qipper dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 22 Kwietnia 2022 #651317 Administrator Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2022 Dobra zobaczymy co z tego będzie. Zapraszam na PW. CL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 27 Kwietnia 2022 #651772 Administrator Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2022 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi