dog Napisano 17 Kwietnia 2022 #650934 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2022 Twój nick podczas gry: archonek@@@@ Godzina, data zdarzenia:teraz Mapa:dd2 STEAM_ID / IP:STEAM_0:1:554880149 Uzasadnienie: perm za sgs Generalnie, to nawet sgsów nie robiłem. Sgs to dwa ducki podrząd, nie jeden a tak robi 90% graczy na serwerze. Po drugie nie macie w regulaminie nawet, ze jest zakaz sgs/gs/gsj, więc gdybym je robił to UB mi sie należy, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 17 Kwietnia 2022 #650935 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2022 Ależ oczywiście, że mamy to w regulaminie Szukajcie a znajdziecie. Powód był "ale tutaj tak nie pobiegasz. SGS czy tam inne :D" SGS ujęłam ogólnie stąd też te "czy tam inne" Ciężko już wyłapać na czym biegacie ale jeśli na czymś na czym nie powinniście to żegnacie się z serwerem Pozdrawiam również dog dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 17 Kwietnia 2022 #650936 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2022 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi