Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Twój nick podczas gry: אD
Godzina, data zdarzenia: 12.05.2022 - po 22:00
Mapa: de_eldorado
Admin banujący: Katana
STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:158300521
Uzasadnienie: Nastąpiła taka sytuacja, że grałem sobie spokojnie na serwerze, jakby nigdy nic i niespodziewanie dostałem bana. Zaczęło się niewinnie, jak to zwykle bywa w tego typu zdarzeniach. Na serwerze był wektor (osoba na AB, raczej już znana adminom) i otrzymał on perma. I sytuacja się powtarzała, lecz za jednym razem zmienił sobie nick na "czesc Katana" (bo on go banował) i mi się jego pseudonim spodobał tak bardzo, że sobie go ustawiłem, a następnie napisałem coś w stylu: Jebać Katanę. Po tej wiadomości dostałem karę na 5 minut. Kolejno, zamiast z powrotem pójść grać na steamie, to poszedłem na ns z tym samym nickiem i wtedy dodał mnie na listę perm banów, pewnie myśląc, że ja to wektor. No i tak zakończyła się moja krótka, nikogo nieporuszająca historia. Widać tutaj moją głupotę, bo nie potrzebnie chciałem być śmiesznym i zrobiłem takie coś. Jednakże liczę na UB.

Edytowane przez Strylec
Napisano

watekzamkniety.png

Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...