Skocz do zawartości

Odwołanie od bana - אD

Strylec

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas gry: אD
Godzina, data zdarzenia: 12.05.2022 - po 22:00
Mapa: de_eldorado
Admin banujący: Katana
STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:158300521
Uzasadnienie: Nastąpiła taka sytuacja, że grałem sobie spokojnie na serwerze, jakby nigdy nic i niespodziewanie dostałem bana. Zaczęło się niewinnie, jak to zwykle bywa w tego typu zdarzeniach. Na serwerze był wektor (osoba na AB, raczej już znana adminom) i otrzymał on perma. I sytuacja się powtarzała, lecz za jednym razem zmienił sobie nick na "czesc Katana" (bo on go banował) i mi się jego pseudonim spodobał tak bardzo, że sobie go ustawiłem, a następnie napisałem coś w stylu: Jebać Katanę. Po tej wiadomości dostałem karę na 5 minut. Kolejno, zamiast z powrotem pójść grać na steamie, to poszedłem na ns z tym samym nickiem i wtedy dodał mnie na listę perm banów, pewnie myśląc, że ja to wektor. No i tak zakończyła się moja krótka, nikogo nieporuszająca historia. Widać tutaj moją głupotę, bo nie potrzebnie chciałem być śmiesznym i zrobiłem takie coś. Jednakże liczę na UB.

Edytowane przez Strylec

Tak była taka sytuacja. Nie spodziewałem się, że "XD" wejdzie na ns. Po części to była moja wina, że tego nie sprawdziłem iż wektor wchodził co 5 minut z innym nickiem, który mnie obrażał i nie zastanawiałem się dłuzej i dodałem go do banlisty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...