heaVeN. Napisano 8 Listopada 2015 #350390 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Witam. Chciałbym przedstawić moją propozycję zgodnie z serwerem i tak jakby pytanie. Czy powstanie serwer 4fun, jak będzie zrobiony diablo mod albo coś. Bo jest ffa, a jednak 4fun też jest często grany, pluginy to łatwizna by było znaleźć, a zwłaszcza, że nadchodzą dużymi krokami Święta, więc by taki nowy serwer się też chyba przydał. Pluginy, paczkę można zrobić samemu, bo to jednak takie nietypowe pluginy, atmosfera i administracja daje dużo dla graczy. Fajny serwer byłby na sieci, tylko rozumiem też trzeba na niego wydatku, bo jednak teraz diablo i coś trzeba z JB zrobić. Kiedyś właściwie grałem dość często na 4fun i widziałem różne fajne mapki/pluginy modele itp.. Pluginami mógłbym się zająć, ale też kogoś do pomocy bym potrzebował. Ale to najpierw wasza decyzja. Moja tylko propozycja. Bardzo też bym chciał zobaczyć takiego 4fun'a u nas na sieci jak i na pewno inni gracze. Proszę nad tym pomyśleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 8 Listopada 2015 #350460 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Było już milion takich tematów. Wystarczy przejrzeć ten dział. Podpowiem Ci, że 2 tematy niżej jest o tym wzmianka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 8 Listopada 2015 #350462 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi