Gość Guest Napisano 6 Listopada 2015 #349788 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Wzór skargi (data i godzina): 7 Listopada godzina okolo 00:30 Nick admina/gracza, który zawinił: Nick: eR. Dowody: http://speedy.sh/8UgWs/Nowy-Archiwum-WinRARa.rar Świadkowie: ven-ten i oczywiscie HLTV Uzasadnienie: Po przeczytaniu regulaminu i rozmowy z innym adminem stwierdzam w 100%, iż dach salonu na mapie de_eldorado nie jest "txt" a za to dostalem bana jak widac na "ss". Prosba do admina kup okulary albo slownik w ostatecznym wypadku szkola wita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 7 Listopada 2015 #349796 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Nie wiem kto ci powiedział że to nie są txt ale dla mnie są ponieważ zwykła klasa nie jest w stanie tam wejść. W mojej poprzedniej kadencji się banowało za chodzenie po ty dachu i jeżeli ktoś sam sobie ustala regulamin to pozdrawiam admina który ci podpowiedział że to nie są txt. Regulamin się nie zmienił więc ban jak najbardziej słuszny. A za twoje zachowanie w skardze zaraz wchodzę na serwer i dostajesz drugiego bana za obraze bo nie pozwolę sobie żebyś do mnie tak wypisywał. i tyle wypowiadania się w tej skardze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcio. Napisano 7 Listopada 2015 #349797 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 http://multi-head.pl/index.php?/topic/17386-regulamin-txt/ Polecam zapoznanie się z regulaminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 7 Listopada 2015 #349798 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Nic mi się nie wyświetla w 2 przeglądarkach ale jeżeli nie jest to txt pozdrawiam tego co to składał do kupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 8 Listopada 2015 #350644 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Na codmodach, a zwłaszcza na 200 zazwyczaj brało się pod uwagę te miejsca gdzie klasa bez bonusów do skoku nie wskoczy. Nie wiem czy ktoś wprowadzał zmiany, ale każdy serwer, a czasem każdy admin interpretował to trochę po swojemu traktuje. U mnie jest tak jak mówi @eR. z kilkoma wyjątkami. Regulamin wyżej, sprzed dwóch lat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papi Napisano 9 Listopada 2015 #351103 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 W takim bądź razie proszę o odświeżenie regulaminu bo np ja patrzę na regulamin i banuję tak jak jest w w nim i żeby nie było takich sytuacji jak teraz jest A i w tym regulaminie również proszę o zmianę strony z ssami TXT na eldorado ponieważ nie otwierają się PS. Wiem skarga mnie nie dotyczy ale regulamin tak więc postawiłem napisać skoro regulamin stary i chyba po części nie ważny morfeusz1987 no Ja akurat wiem to ale niektórzy tego nie wiedzą,chce ktoś zobzaczy w regulaminie gdzie jest TXT na eldo ale nie może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz1987 Napisano 9 Listopada 2015 #351139 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Ss txt na eldorado pokazuje zakaz wchodzenia na wysokości dachu wieży środkowej z zegarem. Ta sama wysokość jest na dachu salonu. Ban słusznie przyznany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 13 Listopada 2015 #352490 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Ban jak najbardziej słuszny. Nie wiem czemu to tak długo stoi................ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 13 Listopada 2015 #352491 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi