Body. Napisano 6 Listopada 2015 #349657 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 - Wchodzenie raz dziennie na forum; Tak - Minimum 16 lat : nie - Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia; tak - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich; chyba 1 skan na eldo sie zdarzył - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym; Tak - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze; Mysle ze tak - Minimum 30h przegrane na serwerze;29 mam ;c - Obowiązkowo aktywne konto steam; Tak - Posiadanie mikrofonu;Niemam Nick: Bodeusz Wiek: Dobra Przyznaje sie mam 14 lat ale Znam regulamin i Ogarniam. Doświadczenie (w byciu adminem): kilka adminow mialem Znajomość AMXX (W skali 1-10):7/10 Staż w CS-sie:6 lat Steam / NonSteam:steam Dlaczego Ty: Hej!, Jestem Patryk Mam 17 lat mam wiele zainteresowan w tym Counter-Strike, Wywiązuję sie z nadanych mi obowiązków , myślę ze wspomoge naszych adminow i adminnistratorki w pełnieniu roli administratora Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: dni robocze 3 h w wekend nawet 10 Kontakt:Steam, gg , priv , serwer GT:http://www.gametracker.com/player/Bodeusz/80.72.43.106:27022/ Pozdrawiam Bodeusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 6 Listopada 2015 #349658 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Jestem na tak Aktywny ziomek można z nim fajnie pogadać ogarnięty steam jest co prawda od razu po wbiciu godzin i krótko na serwerze,ale jak przy żadnym innym myślę,że się nadaje * ale nie kłam w podaniu człowieku no...14 lat to 14 lat :facepalm: Nie wiek świadczy o człowieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 6 Listopada 2015 #349666 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Bodeusz... kiedy ze mną rozmawiałeś na steamie sam napisałeś że masz 14 lat tak więc nie bardzo wierzę w to co napisałeś tutaj... Powiem więcej, napisałeś tutaj że nie masz mikrofonu - kłamstwo - słyszałem Twój głos w grze i sam dobrze wiesz że ściemniasz... Jestem na NIE - jakbyś był szczery w tym podaniu zapewne byłbym na tak ale próba mataczenia w podaniu na admina przekreśla Cię na całej linii... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio92 Napisano 6 Listopada 2015 #349672 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Na NIE. Staz w csie 6 lat a masz 14 to ciekawe. Kolejna sprawa w podaniu sie nie klamie. Nie spelniasz warunkow:wiek,mikro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chester19977 Napisano 6 Listopada 2015 #349675 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Jestem na Nie.. Mi się wydaje ze serwerowi nie potrzeba Admina (dzieciaka). A po drugie jak może mnie obrażać o cheaty jak gra może tutaj dwa tygodnie niech się pierwsze zastanowi co robi dorośnie i potem składa podanie Pozdro AdHD l Ch#ster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Body. Napisano 6 Listopada 2015 Autor #349680 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Przepraszam za kłamstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 6 Listopada 2015 #349681 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Jesteś aktywny (tę 1 godzinkę nadrobisz) Trochę Cię ponosi na serwerze, ale to jak prawie każdego Zwrócę się do tego wieku, Ali napisał, że wiek nie świadczy o człowieku - mądrze napisał (chyba 1 raz coś mądrego napisał ) Wiek to tylko liczba, nie trzeba się tego wstydzić. Nie ocenia się po wieku, lecz po zachowaniu i innych rzeczach. Co do podania, neutral. Na NIE. Staz w csie 6 lat a masz 14 to ciekawe. Kolejna sprawa w podaniu sie nie klamie. Nie spelniasz warunkow:wiek,mikro. Nie tacy gracze z takim wiekiem lub nawet mniejszym mieli admina, bądź też wyższe rangi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 6 Listopada 2015 #349747 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Jako że Bodeusz przyznał się do swojego wieku i posiadania mikrofonu zmieniam swój wcześniejszy status co do tego podania. Liczy się szczerość - co prawda Bodeusz gra tu od niedawna ale ma bardzo dobrą frekwencje jeżeli chodzi o aktywność. Jak na swój młody wiek wydaje się ogarnięty i szczerze powiedziawszy jestem za okresem próbnym . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XeeNooX Napisano 6 Listopada 2015 #349748 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Jestem na tak Aktywny można z nim fajnie pogadać ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elo ?? Napisano 6 Listopada 2015 #349756 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 najpierw piszesz ze masz 14 lat a puzniej ze 17 Dobra Przyznaje sie mam 14 lat Dlaczego Ty: Hej!, Jestem Patryk Mam 17 lat jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramBoLubie Napisano 6 Listopada 2015 #349767 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Hmm moim zdaniem na (cholerę) kłamiesz wiek to wiek powiesz prawdę każdy będzie zadowolony kłamiesz i ty chcesz być adminem gdyż nawet kłamiesz w podaniu heloł kolego żarty sobie chyba robisz? ( gdy będziesz składaj CV o prace też skłamiesz? ) No więc sorki jeśli ty kłamiesz ten staż też dość ciekawy że rodzice w wieku 8lat pozwalali ci grać w takie gry ale mniejsza Jestem na Nie sorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 6 Listopada 2015 #349771 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Myślę, że będzie lepiej jak pograsz dłużej, zastanowisz się czy na pewno chcesz pełnić funkcję admina i czy będziesz się nadawał. Na następny raz nie kłam w podaniu. To, że masz 14 lat Cie nie dyskwalifikuje. Pograj, zaangażuj się i wtedy pomyślimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 6 Listopada 2015 #349772 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi