KreatywnyAli Napisano 6 Listopada 2015 #349644 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Nick: KreatywnyAli Wiek: Hot 16 Doświadczenie (w byciu adminem): +- pół roku admin na multi-head (cod 45k i cod 400) Znajomość AMXX (W skali 1-10):Wystarczająca do pracy na serwerze-modmenu,komendy,ub,addban itd.-,(robienie klas itp. mnie nie interesuje) Staż w CS-sie: 3-4 lata Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Dlaczego ja?Ponieważ mi kazali Jednym słowem szantaż :acute: No ale pomoc na serwerze zawsze się przyda,zwłaszcza,że problemy z czasem mam już za sobą A i może udałoby mi się wnieść coś ciekawego Mam jakieś tam doświadczenie i pogadać można Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W zależności od nauki,obowiązków od poniedziałku do czwartku 1-3h w piątek-sobote-niedziele +- 3h Kontakt:Steam,pw Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/KreatywnyAli/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 6 Listopada 2015 #349646 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 No nareszcie. Na tak bo to ali,da rade były admin naszego 45K i c400 więc napewno sobie poradzi. Powodzonka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 6 Listopada 2015 #349647 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Jestem na wielkie tak. Ali powinnien dawno do nas wrócić i każdy na to czeka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 6 Listopada 2015 #349669 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Aktywny Kulturalny Pomocny Przestrzega regulaminu Mógłbym te pozytywne cechy wypisywać jeszcze, ale te podane wystarczą. Soczyste TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 6 Listopada 2015 #349673 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Oczywiście że na tak (chyba więcej nic dodawać nie muszę). Piona mordo. :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Body. Napisano 6 Listopada 2015 #349678 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Wymagania Spełnione, Ogar gosciu na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio92 Napisano 6 Listopada 2015 #349679 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Na TAK. Tutaj chyba nie trzeba sie rozpisywac dlaczego takie zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 6 Listopada 2015 #349776 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 NIE NIE I JESZCZE RAZ NIE!!!! -lachmyta -burak -noskill -placzek WIELKIE NIE! A tak na serio, nie ma co duzo pisac, witamy spowrotem mordo;) brakowalo nam Cie tu Idealny kandydat do tej roli, stara ekipa wraca mordo, atmosfere odbudujemy na nowo;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 7 Listopada 2015 #349992 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Znam z poprzedniego serwera, tutaj też widziałem;) Wiek jest Steam jest konto nie pod podanie na mikro słyszałem nie jeden raz ogarnia był ubt więc wie jak poznać czity Chyba nic nie szkodzi na przeszkodzie by do grona adminów coda 400 lvl dołączył kolejny doświadczony admin:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XeeNooX Napisano 7 Listopada 2015 #350082 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Jestem na wielkie Tak brakowało mi cb Ali Fajny gość Aktywny, przyjazny i pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1.8 V-Tec Napisano 8 Listopada 2015 #350281 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Jestem na Tak nie trzeba chyba wyjaśniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcio. Napisano 8 Listopada 2015 #350277 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Aliś na Tak. Doświadczony admin z długim stażem. Wg mnie Ania już mogłaby podanie zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Medusa Napisano 8 Listopada 2015 #350335 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`izcoN Napisano 8 Listopada 2015 #350342 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Na tak -aktywny -spoko koleś -miał juz admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 8 Listopada 2015 #350576 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi