Skocz do zawartości

Ali come back!

KreatywnyAli

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: KreatywnyAli

Doświadczenie (w byciu adminem): +- pół roku admin na multi-head (cod 45k i cod 400)

Znajomość AMXX (W skali 1-10):Wystarczająca do pracy na serwerze-modmenu,komendy,ub,addban itd.-,(robienie klas itp. mnie nie interesuje) :)

Staż w CS-sie: 3-4 lata

Steam / NonSteam: Steam

Dlaczego Ty: Dlaczego ja?Ponieważ mi kazali :( Jednym słowem szantaż  :acute:  No ale pomoc na serwerze zawsze się przyda,zwłaszcza,że problemy z czasem mam już za sobą ;) A i może udałoby mi się wnieść coś ciekawego :P Mam jakieś tam doświadczenie i pogadać można :)

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W zależności od nauki,obowiązków od poniedziałku do czwartku 1-3h w piątek-sobote-niedziele +- 3h

Kontakt:Steam,pw

Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/KreatywnyAli/80.72.43.106:27022/

NIE NIE I JESZCZE RAZ NIE!!!!

-lachmyta

-burak

-noskill

-placzek

WIELKIE NIE!

A tak na serio, nie ma co duzo pisac, witamy spowrotem mordo;) brakowalo nam Cie tu ;)

Idealny kandydat do tej roli, stara ekipa wraca mordo, atmosfere odbudujemy na nowo;)

Znam z poprzedniego serwera, tutaj też widziałem;)

Wiek jest

Steam jest

konto nie pod podanie

na mikro słyszałem nie jeden raz

ogarnia

był ubt więc wie jak poznać czity

Chyba nic nie szkodzi na przeszkodzie by do grona adminów coda 400 lvl dołączył kolejny doświadczony admin:)

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...