Skocz do zawarto艣ci

Timing Wielki powr贸t

TimingisAll

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Timingisall
Link do BanID:https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:506899874
CS 1.6/CS:GO: csgo
Ile czasu dziennie sp臋dzasz na forum: 2- 7h Zale偶nie od dnia, nie kiedy posiadam聽聽ma艂o roboty i mog臋 siedzie膰 bardzo d艂ugo na forum
Dwumiesi臋czny sta偶 na forum (Tak/Nie): Tak
Co艣 o sobie: Siemanko, mam na imi臋 Klaudiusz mam 17 lat pochodz臋 z wojew贸dztwa 艣l膮skiego na co dzie艅 ucz臋szczam do szko艂y bran偶owej I stopnia na kierunku kucharza w wolnych chwilach chodz臋 na si艂owni臋 oraz gram w gry moimi zainteresowaniami jest jazda na rowerze, oraz聽聽hulajnodze.
Do艣wiadczenie: Posiadam 艂膮cznie ok 8kh w cs go oraz 10kh w cs 1.6 wi臋c potrafi臋 odr贸偶ni膰 Gracza "kryj膮cego si臋" a perfidnego odpala
Dlaczego Ty: Dlaczego ja? ju偶 spiesz臋 z wyja艣nieniami, jestem bardzo aktywn膮 osob膮 je偶eli chodzi o forum jak i serwer multihead. Chcia艂bym odci膮偶y膰 ch艂opak贸w z ubt bo maj膮 bardzo du偶o roboty, jestem bardzo zaanga偶owany w to co robi臋 oraz gdy ju偶 si臋 czego艣 podejmuje staram si臋 to robi膰 na 110%.聽 Mam nadzieje 偶e moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie pozdrawiam Timing聽聽

decyduje sie napisac podanie poniewa偶 mam giga duzo wolnego czasu i jestem ch臋tny do pomocy

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

• Administrator

Niestety ale na t膮 rang臋 jest jeszcze za wcze艣nie.

Je偶eli nie odwidzi Ci si臋 zmiana sieci i b臋dziesz si臋 udziela艂, to w kolejnym miesi膮cu mo偶esz jeszcze raz z艂o偶y膰 podanie.

Odno艣nik do komentarza

• Administrator

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko.
Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zesp贸艂 Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...