Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY Propozycja perku

Bartolinciu

Rekomendowane odpowiedzi

Siema

chcesz zarobic na skiny grajac 1vs1?  Za 1win (5min) dostajesz 10pkt   (2000pkt=14ojro,euro) Jezeli zarejestrujesz i zagrasz z mojego linka to dostane 50pkt, jak cos dzieki, tutaj masz link http://zengaming.co/r?zen=214789

Po otworzeniu tego linku wyskoczy Ci zielona strona na której kliknij "Not sure yet, im open!"

Zarejestruj sie, zaloguj poprzez steam i wejdz w zakladke "CSGO:Arena" i daj "Play now" 

Miłego zdobywania skinów :)      Ja w 1dzień zarobiłem ponad 2000zeinsów co się = 5ojro

a ja bym po prostu zwiększył szansę w defibrylatorze.

gram tutaj już z 2 miesiąc, a efekt defibrylatora widziałem może z 2 razy ;)

Może dlatego,że większość po prostu wyrzuca ten perk.Im nie pomaga a innym daje kille :P

Jak dla mnie można wprowadzić nowy, a można zostać przy defibrylatorze. Wydaje mi się,że i tak mało osób z tego skorzysta.

Może dlatego,że większość po prostu wyrzuca ten perk.Im nie pomaga a innym daje kille :P

Jak dla mnie można wprowadzić nowy, a można zostać przy defibrylatorze. Wydaje mi się,że i tak mało osób z tego skorzysta.

Więcej skorzysta jesli od uleczonego członka drużyny no dojdzie naladowane hp do max i dajmy na to naladowany magazynek :)

Niby taa, defibrylator to taka zapchaj dziura ale jakby miało większe szanse na wskrzeszanie (powiedzmy 1/2 szansy - 3 razy / lub 1/1 - 2 razy) byłoby częściej używane :P.

Po za tym fajnie by było gdyby defibrylator byłby używany tak jak inne perki poprzez C przy zwłokach towarzysza.

Jestem ciekawy jakie staty ma obecny defibrylator :)

• 4 weeks later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...