HAIT Napisano 1 Listopada 2015 #347572 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 Nick:HAIT Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem):6/10 Znajomość AMXX (W skali 1-10):7/10 Staż w CS-sie:Z 5 lat conajmniej. Steam / NonSteam:Steam oczywiście. Dlaczego Ty:Myślę, że jestem wstanie pomóc w wyłapaniu oszustów i opanowaniu niektórych osób na serverze co biorą gre za poważnie. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:2-3h codziennie wieczorkiem Kontakt:Steam/skype/pw Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/HAIT/80.72.43.106:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 1 Listopada 2015 #347574 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 -Godziny są - zgłaszał u@, ja bym była na tak na czas próbny, Adminów ogólnie jest dużo na dd2, tak więc Czarna zdecyduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekinek Napisano 2 Listopada 2015 #347705 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 A jak ja chciałem zostać Adminem to olaliście mnie :banned: zależało mi bardzo na tym :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 2 Listopada 2015 #347711 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Jestem neutral na serwie widziany nie konfliktowy po gametrack widać gra ale konto pod podanie utworzone specjalnie nie kwafi mi się do dania tak na forum powinienies dac się poznać także, temu nie dam tak ale też nie. Neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wazny Napisano 2 Listopada 2015 #347715 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Polecam tego gracza, gra bardzo dużo i wie ocb, widziany w nocnych godzinach ... na pewno się przyda !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mała Napisano 2 Listopada 2015 #347732 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Admin musi być osobą odpowiedzialną, rozpoznawalną, trzeba widzieć w nim kogoś komu możemy zaufać i zwrócić się o pomoc, w Tobie tego nie widzę, a przynajmniej nie na tą chwilę. Nie dowiedziałam się na Twój temat niczego zarówno z twoich ostatnich postów, których w ogóle nie ma, jak i Twojego podania które zostało napisane "biednie". Nie przekonujesz mnie niczym szczególnym (oprócz godzin na serwerze) do tego, aby dać Ci szanse. edit. Wydaję mi się, że posty są wyznacznikiem aktywności na forum jak i na serwerze. Tu nie chodzi o spam, tylko o wartościowe posty, bo jak to wygląda gracz rejestruje się i po jakimś czasie jego 1 postem jest podanie. Rozumiem, że grasz i w ogóle ale bez przesady - nie tylko liczy się aktywność na serwerze, lecz na forum też ponieważ pojawiają się bany i brak jakichkolwiek wyjaśnień od admina banującego, bo admin nie korzysta z forum. Popraw aktywność, niech Cię ludzie poznają na forum i dopiero złóż podanie, na chwilę obecną NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HAIT Napisano 2 Listopada 2015 Autor #347740 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Admin musi być osobą odpowiedzialną, rozpoznawalną, trzeba widzieć w nim kogoś komu możemy zaufać i zwrócić się o pomoc, w Tobie tego nie widzę, a przynajmniej nie na tą chwilę. Nie dowiedziałam się na Twój temat niczego zarówno z twoich ostatnich postów, których w ogóle nie ma, jak i Twojego podania które zostało napisane "biednie". Nie przekonujesz mnie niczym szczególnym (oprócz godzin na serwerze) do tego, aby dać Ci szanse. Może po prostu na mnie nie trafiasz co do postów - nie widzę sensu nabijania sobie zbędnych postów jak to robi duża część osób byleby się podlizać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 2 Listopada 2015 #347840 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Przykro mi ale na chwilę obecną na DD2 jest wystarczająco dużo adminów. Zapraszam za jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 2 Listopada 2015 #347841 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi