SQNFUN Napisano 9 Września 2022 #661801 Udostępnij Napisano 9 Września 2022 (edytowane) Cześć, szukam kogoś kto napisze za mnie podanie, a najlepiej dwa na serwer GTA RP. Ostatnio obejrzałem parę filmów na YT i chętnie bym spróbował ale pisanie rozbudowanego podania dla takiego lenia jak ja jest wręcz niemożliwe dlatego szukam kogoś kto zrobi to za mnie. Podanie na serwer GTA role play, więcej info na priv Edytowane 10 Września 2022 przez SQNFUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 17 Września 2022 Autor #663067 Udostępnij Napisano 17 Września 2022 Ogarnięte, nieaktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 17 Września 2022 #663079 Administrator Udostępnij Napisano 17 Września 2022 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi