kameleonn Napisano 21 Września 2022 #663846 Udostępnij Napisano 21 Września 2022 (edytowane) Nick: kameleonn Wiek: 28 Link do BanID: http://banid.pl/kto?to=0:0:141199544 nwm ale chyba sie zepsulo CS 1.6/CS:GO: oba Ile czasu dziennie spędzasz na forum: duzo Coś o sobie: ale to mysle ze jest nie potrzebne kazdy mnie tu zna Doświadczenie: duzeeeeeeeeeeee Dlaczego Ty: umiejętności mowa same za siebie @RYBSONmam admina na go modzie od prawie 3 lat Edytowane 21 Września 2022 przez kameleonn SHIRO dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 21 Września 2022 #663847 Udostępnij Napisano 21 Września 2022 Neutral "Ranga funkcyjna na sieci powyżej 6 miesięcy" - Nie wiem jak do końca to rozumieć. Bo jeżeli chodzi o posiadanie rangi fukncyjnej od pół roku no to nie jest to chyba spełnione w Twoim przypadku. Z plusów siedzisz coś na tym forum jeśli będziesz reagować na zgłoszenia to czemu nie /// @kameleonn dlatego właśnie napisałem "Chyba". Niestety na forum po wejściu w profil nie wyświetla się, że posiadasz admina na którymś serwerze. Zmienia to trochę postać rzeczy bardziej na + Pozdrawiam, Simon Amman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedr0n Napisano 21 Września 2022 #663864 Udostępnij Napisano 21 Września 2022 hello Ja tam jestem na tak Spoko gość Doświadczenie Radzi sobie dobrze z rozwiązywaniem różnych konfliktów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 26 Września 2022 #664766 Udostępnij Napisano 26 Września 2022 W dniu 21.09.2022 o 15:23, RYBSON napisał: Neutral "Ranga funkcyjna na sieci powyżej 6 miesięcy" - Nie wiem jak do końca to rozumieć. Bo jeżeli chodzi o posiadanie rangi fukncyjnej od pół roku no to nie jest to chyba spełnione w Twoim przypadku. Z plusów siedzisz coś na tym forum jeśli będziesz reagować na zgłoszenia to czemu nie /// @kameleonn dlatego właśnie napisałem "Chyba". Niestety na forum po wejściu w profil nie wyświetla się, że posiadasz admina na którymś serwerze. Zmienia to trochę postać rzeczy bardziej na + Pozdrawiam, Simon Amman nie rób scen bo i tak mało kto z nowych użytkowników tutaj przesiaduje a kameleon idalnie wpasowywuje się w forum OGROMNE TAK Mentosik. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 7 Października 2022 #666621 Udostępnij Napisano 7 Października 2022 @Born @VisTeR.' Co z podankiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 8 Października 2022 #666761 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 8 Października 2022 Po sytuacjach związanych z poprzednim stanowiskiem - lepiej będzie nic Ci nie dawać jak na ten moment. Z resztą pewnie Vister Ci powie co i jak Aitler dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 8 Października 2022 #666762 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 8 Października 2022 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi