a skilla masz?:);* Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 Twój nick podczas gry: a skilla masz?;* Godzina, data zdarzenia:21:36 2016-03-30 Mapa:zm_fun_world_2 STEAM_ID / IP: STEAM_2 : 0 : 1744763216 Uzasadnienie: wbilem sobie na serwa pograc pozarazalem wbijam gosciowi do kampy lm 140 hp rozwalam zarazam go poczyk ktos powiedzial e ten a skilla masz pzrez sciana ja mu powiedzialem ze nie a nie a nie? i dostalem bana za nic!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondo Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 Dałem ci bana, ponieważ 3 osoby pisało że zrobiłeś ścianę więc dałem ci bana, sam osobiście nie widziałem tego, ale dlaczego 3 graczy miałoby kłamać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
happy Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 @@kondo a ja chcę dowód w postaci HLTV , badz ssy gdzie gracz zrobił ścianę. Słowa graczy nie biorę pod uwagę. Dowód prosze Link to comment Share on other sites More sharing options...
a skilla masz?:);* Posted March 30, 2016 Author Share Posted March 30, 2016 czlowieku wychodzilem z kampy typ obok mnie i powiedzial ze sciana i mi dales bana pomyls troszke kondom Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondo Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 Po piersze nie obrażaj. Nie jeden "typ" tylko kilka osób, nie widzisz sayu admina. HLTV jeszcze sie nie zapisało, ponieważ trwa mapa Proszę o uspokojenie kolegi, bo zaduzo sobie pozwala "tepa palo" Link to comment Share on other sites More sharing options...
a skilla masz?:);* Posted March 30, 2016 Author Share Posted March 30, 2016 ale naprawde nawet sie gracza nie zapytasz dales mi bana za nic i domagam sie ub tak tepa palo Link to comment Share on other sites More sharing options...
happy Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 @@kondo czy ja dostanę dowód ? Czy będziecie mi tu spinac ? Chcę dostać post z dowodem nie spina następne posty nie będą ulgowe prawda ? @ Link to comment Share on other sites More sharing options...
a skilla masz?:);* Posted March 30, 2016 Author Share Posted March 30, 2016 ja nie jestem winny i tyle nie weirzysz twoja sprawda dostalem bana za nic i tyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondo Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 http://speedy.sh/GAE3M/HLTV-1603302125-zm-fun-world-2.dem-1.zip Przepraszam za niesłusznego bana, UB Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurort rolson Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 Nie ma być tak że dajesz bana, bez żadnego dowodu, na słowo graczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurort rolson Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry! Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...