GAC/Paweł Napisano 25 Października 2015 #344671 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Nick:Stary Wyga. Wiek:Za 3 dni 19 :3. Data rejestracji na forum:17 lip 2014. Czas spędzony na forum:19 godzin, tak wiem że mało ale jak bym szansę dostać tą rangę bym był częściej i gęściej. Doświadczenie w ocenianiu:8/10. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Pewnie że tak. Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Byłem ale to za ping lub inne powody. Dlaczego Ty?:Dlaczego Ja? Chciałbym wam pomóc w końcu tutaj jest prawie 30 serwerów z czego macie trochę dużo roboty. Dlatego chciałem wam pomóc, ogarniam rangę ubt umie to nawet noworodek. Co do demek też umiem rozpisać i od banować albo zbanować. Mam nadzieję że dostanę szansę chociaż na okres próbny. Z góry dzięki. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:Do tej pory to mało bo jestem adminem serwera tylko, a tak jak bym miał tą rangę to tak od 3 do 6 godzin. Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie):Tak. Coś od siebie:Chciałbym dostać to rangę i pokazać wam że mogę i chcę wam pomóc z miła chęcią, jeżeli to nie wypali to spróbuję innym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 25 Października 2015 #344833 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 zestaw na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 26 Października 2015 #344989 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi