kodi Napisano 18 Października 2015 #342318 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Nick:SB Maffija#Zabija Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem):Mam duże doświadczenie w roli admina, ogólnie byłem już na tym serwerze adminem ponad 3 miesiące, byłem też adminem na innym serwerze naszej serwerowni i również członkiem UBT w roli admina nigdy nie sprawiałem żadnych problemów i nigdy nie było na mnie skarg więc proszę o szanse. Znajomość AMXX (W skali 1-10):8/10 Staż w CS-sie: 7lat Steam / NonSteam:NonSteam Dlaczego Ty:Chciał bym zostać adminem ponieważ, mam bardzo powtarzam bardzo dużo wolnego czasu na granie, po za tym jestem kulturalny zgłaszam na u@ i próbuję jak mogę pomagać graczom gdy poproszą i wydaje mi się że spełniam wymagania 8/9 bo godzin na nowym nicku dużo jeszcze nie dobiłem lecz na innych nickach mam 108h i 96h chyba więc to się trochę uzupełnia. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Jak mówiłem czasu mam full, myślę 3-4h napewno ale zapewne, będzie dochodziło do nawet i 8h dziennie . Kontakt:Forum-GG:45815105 Lub emailem:[email protected] Link do GameTracker'a: 1. http://www.gametracker.com/player/SB%20Maffija%23Zabija/80.72.40.110:27027/ 2. http://www.gametracker.com/player/OperacjaKosa/80.72.40.110:27027/ 3. http://www.gametracker.com/player/Kodi/80.72.40.110:27027/ Podałem linki też do innych nicków, z których zapewne większość z was mnie pamięta czyli OperacjaKosa i Kodi. SB Maffija#Zabija to mój nowy nick na którym zamierzam grać aktualnie, co nie którzy już o tym wiedzą. PS:Jeśli chodzi o godziny na nowym nicku to szybko nabije, a i bym zapomniał wielkie dzięki za wszelkie wypowiedzi w podaniu .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 19 Października 2015 #342325 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Jestem na tak - amxx - staz w cs - tylko szkoda ze Steam sprzedales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 19 Października 2015 #342345 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Na tak, spore doswiadczenie, ladny staz jako admin, spoko morda Powodzenia stary, witaj po powrocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DI@BELEK Napisano 19 Października 2015 #342354 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Stara ekipa powraca! Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 19 Października 2015 #342356 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 TAK + doświadczenie + staż + prawilna morda :v - NS Witamy ponownie Kodi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 19 Października 2015 #342428 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Jak najbardziej za, nie było z Tobą problemów, jednak mam nadzieję, iż nie opuścisz nas tak jak ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 19 Października 2015 #342476 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 skoro masz duzo wolnego czasu to jeszcze dobij godzinki...po 4 dniach przegranych podania nie moge zaakceptowac. Złóż nastepne po uplywie okreslonego czasu i wtedy zobaczymy czy sie nie wypaliles tak szybko jak ostatnio... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 19 Października 2015 #342477 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi