Ern` Napisano 17 Października 2015 #341612 Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Nick: Ern` Wiek:19 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem jak i opiekunem serwera, co do adminowania to kilka razy, raz dłużej raz krócej Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8, ale dlatego, że dawno admina nie miałem i musiałbym sobie co nie co przypomnieć Staż w CS-sie: Dłuuuugi Steam / NonSteam: nick: luzak734 Dlaczego Ty: Bo gram na tyle długo na tym serwerze i widzę, że nie zawsze są admini, a cziterów pod dostatkiem to mnie szlak trafia. Do tego posiadam mikrofon, ale nie zawsze go używam. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Przeróżnie, czasem cały dzień, czasem trochę, czasem w ogóle. Różnie to bywa. Kontakt: gg 38078733 Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/Ern%60/80.72.40.110:27026/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 17 Października 2015 #341629 Udostępnij Napisano 17 Października 2015 - Obowiązkowo aktywne konto steam; <---- taki punkt w wymaganiach istnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 17 Października 2015 #341630 Udostępnij Napisano 17 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 18 Października 2015 #342200 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Otwieram ponieważ kolega przypomniał sobie hasło do steam. Edytuj swój post i dodaj tego steam'a, a adminów proszę o wypowiedzenie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuKa Napisano 18 Października 2015 #342247 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Jestem na tak : Aktywność ma bardzo dobrą Spełnia wymagania Minus jest taki, że mało odzywa się przez mikro choć je ma ^^ i również daj się bardziej poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wdz Napisano 18 Października 2015 #342270 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Oczywiscie, ze na tak. Ogarniety, aktywnosc, tylko micro zacznij uzywac bo Cie jeszcze nie slyszalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
semper fidelis Napisano 19 Października 2015 #342471 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Ern na steam hmmm nieslychane Jestem na TAK. Czesto gra, wie o co chodzi, raczej kultularny wiec problemow nie powinno byc. Choc fakt czesciej uzywaj mikro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 19 Października 2015 #342580 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Niestety nie wszystko jest takie piękne jakby się wydawało. Osobiście uważam , że gracz ten nie nadaję się na admina. Mimo, że dużo gra . Wielokrotnie prowokuję on adminów, sama miałam z nim niemiłe starcia. Typu " co z tego, że jesteś opiekunem przecież g**** możesz mi zrobić, wyrzuć mnie to napiszę skargę ". Na szczęście mam dużą cierpliwość .. Nie wiem czy potrzeba nam kolejnego admina z którym będzie ciągła walka i nerwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ern` Napisano 19 Października 2015 Autor #342586 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Luźno, przyjmuje na klatę co piszesz. Każdy ma swoje zdanie na mój temat, a że jesteś opiekunem, to nie oszukujmy się, ale masz troszkę więcej do powiedzenia aniżeli inni. Swoją drogą szkoda, że "mnie"wtedy nie wywaliłaś, bo zdarzają się moje podszywki i można było chociaż sprawdzić czy taka sytuacja miała miejsce z mojego ip czy po prostu ktoś się podszywał za mnie a i tak już było jak wielu graczy wie. Ja nie pamiętam, ale tak jak wyżej napisałem, każdy ma swoje zdanie, szanuje je. Mimo wszystko dziękuję, za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaNiuS Napisano 19 Października 2015 #342598 Udostępnij Napisano 19 Października 2015 (nie jestem adminem) Ale myślę że można dać mu szanse gdyż: -jest aktywny -ogarnięty (więcej przez mikro ^^) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 20 Października 2015 #342880 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Luźno, przyjmuje na klatę co piszesz. Każdy ma swoje zdanie na mój temat, a że jesteś opiekunem, to nie oszukujmy się, ale masz troszkę więcej do powiedzenia aniżeli inni. Swoją drogą szkoda, że "mnie"wtedy nie wywaliłaś, bo zdarzają się moje podszywki i można było chociaż sprawdzić czy taka sytuacja miała miejsce z mojego ip czy po prostu ktoś się podszywał za mnie a i tak już było jak wielu graczy wie. Ja nie pamiętam, ale tak jak wyżej napisałem, każdy ma swoje zdanie, szanuje je. Mimo wszystko dziękuję, za odpowiedź. Nie byłoby takich sytuacji nie jasnych, jeśli miałbyś steam. Więc teraz moje pytanie dlaczego nadal widzę Cię jako ns`a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ern` Napisano 20 Października 2015 Autor #342887 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Bo gram na razie na ns, z tego powodu iż na steam mam mało fpsów. Na chwilę obecną semper mi doradził kilka rozwiązań na zwiększenie fpsów i mam nadzieję, że pomogą, jak bd u siebie w domu a nie u babci, to chętnie sprawdzę czy pomogą owe rozwiązania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 20 Października 2015 #342965 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Jak dla mnie sprawa jest prosta, pograj dłużej na steam i będziemy wiedzieli jak się zachowujesz i jaki jesteś, wtedy nikt pod Ciebie nie będzie mógł się podszyć i wtedy złóż podanie ponownie. Jak na razie odrzucam podanie i zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 22 Października 2015 #343601 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Ze względu na ogromną aktywność , postanowiłyśmy jednak przymknąć oko na incydent mający miejsce. ( było to spowodowane brakiem steam). Daje szanse na okres próbny i osobiście będę pilnować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 22 Października 2015 #343602 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi